East London Otelleri Ara

En uygun East London otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz East London otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

East London Hakkında

East London, Güney Afrika’nın Eastern Cape vilayetine bağlı bir şehir ve ülkenin güneydoğusunda konumlanıyor. Hint Okyanusu’na dökülen Buffalo ile Nahoon nehirleri arasındaki kent aynı zamanda Güney Afrika’nın tek nehir limanı olup, Hnt Okyanusu’na da kıyısı bulunuyor.

Kent en çok da sıcak okyanus sularıyla sarmalanan altın kumlu plajlarıyla anılıyor. Tüplü dalışın yanı sıra, balıkçılık, sörf gibi aktiviteler için oldukça uygun sularda balina göçlerini izleyebiliyor, köpekbalıklarıyla yüzebiliyorsunuz. Şehrin en popüler plajları ise çoğunda Mavi Bayrak bulunan Port Elizabeth, Orient, Eastern, Nahoon ve Gonubie plajları. Deniz, kum ve güneşin dinlendiren atmosferinin yanında kültürel yapısıyla da ilginç bulacağınız şehirde, Viktorya tarzındaki tarihi evler ve müzeler de görülmeye değer. East London Müzesi ülkenin doğal tarihini anlatan en çarpıcı müzelerden biriyken, Gately Evi, belediye binası ve Kraliçe Victoria’nın yaptırdığı saat kulesi şehrin kültür rotasının en temel taşlarını oluşturuyor.

East London, Afrika’yla özdeşleşen safarilerin de merkez şehirlerinden biri. Mpongo Oyun Rezervi ile 33 kilometre uzağındaki Inkwenkwezi Doğu Cape’in en özel safari parklarından ve meşhur Afrika beşlisinden, okyanus gelgitlerine kadar birçok doğa manzarasını bu noktalarda gözlemleyebiliyorsunuz. Hatta konakladığınız otel bahçesinde zürafaları bir yandan ellerinizle besleyebilirken, bir yandan da kahvaltı yapabiliyorsunuz. Apex Predator Parkı dünyanın dört bir yanından getirilen sürüngenlerin üssüyken, Hemingways Alışveriş Merkezi de en güzel moda şovlarını izleyebileceğiniz ve alışveriş edebileceğiniz 200 mağazadan oluşuyor.

Adından da anlaşılacağı gibi 1870’li yıllarda İngilizler kontrolünde bir şehir ünvanına kavuşan East London, turizm gelirinin yanında araba üretimine dayanan bir ekonomiye sahip. Yerel köylerinin dışında her köşesinde İngiliz kültürünü hatırlatan bir yaşam tarzıyla karşılaşacağınız şehirde okyanus canlılarını görebileceğiniz bir akvaryum da var.

Şehre hizmet veren East London Havalimanı’nın kent merkezine mesafesi 3,2 kilometre. Bu mesafeyi araç kiralayarak, taksi veya otel transferleriyle gidebiliyorsunuz.