Kaş Otelleri Ara

En uygun Kaş otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kaş otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kaş Hakkında

Doğa ile baş başa tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra muhteşem Akdeniz manzaralarından dolayı balayı çiftlerinin ve romantik tatil arayanların da Türkiye’de en çok ziyaret ettiği tatil cenneti olan Kaş, görülmeye değer güzellikte şirin bir tatil beldesi.

Antik çağlarda Antiphellos veya Habesos olarak bilinen Kaş’ta bu büyük antik kentlerden kalan Aslanlı Lahit gibi etkileyici yapılar hala sokakları süslüyor. İsmini bol kıvrımlı koyundan alan Kaş beldesi, tarihi ve mistik dokusunu günümüzde kadar korumayı başarmış ender yerlerden. Arnavut kaldırımlı begonvillerle süslü sokakları, turkuaz ve berrak deniziyle ünlü Kaş, sakin ve huzurlu atmosferiyle her mevsim tatil yapabileceğiniz bir yer.

Yılda 500 binden fazla yerli ve yabancı turisti misafir eden Kaş, devasa oteller veya gürültülü gece hayatından uzak, huzurlu ve bohem yapısıyla özellikle mayıs ve haziran aylarında bütün güzelliğini sergiliyor. Yıl boyu ılık Akdeniz ikliminin etkili olduğu beldede kasım ayına kadar deniz suyu sıcaklığı da yüzmek için ideal seviyede.

Yaz aylarında en kalabalık dönemini yaşayan Kaş, sonbahar ve kış aylarında ise büyüleyici koy manzaraları, tarihi yapılar ve çam ormanları arasında yorgunluk atmak isteyen insanları kendine çekiyor. Likya, Yunan ve Roma dönemlerinden kalma birçok tarihi hazineye hem karada hem de denizin altında ev sahipliği yapan Kaş, tarih ve kültür turizminin yanı sıra doğal limanlarıyla Türkiye’nin en önemli yat destinasyonlarından biri.

Kaş Otel Bölgeleri

Kaş’ta hem belde merkezinde hem de Limanağzı, Çukurbağ Yarımadası, Gökseki ve Bayındır mevkilerinde kaliteli butik oteller, apart oteller ve lüks villalar sıralanıyor. Kaş’ın bir mahallesi olan Kalkan’ın Kalamar Koyu, Kışla, Ortaalan, Kördere ve İslamlar bölgeleri ise dağ yamaçlarına inşa edilmiş panoramik Akdeniz manzaralı şık villaları ile çok popüler.

Küçük apart otelleri ve kamp alanlarıyla ilgi gören Demre, 4-5 odalı şirin aile pansiyonlarında konaklayabileceğiniz Kekova, Üçağız Köyü ve Kaleköy de Kaş’ta farklı konaklama alternatifi bulabileceğiniz yerler arasında.

Çukurbağ Yarımadası, Kaş merkezine sadece 2,5 km uzaklıkta yer alıyor ve yarımada, üç tarafını çevreleyen masmavi koylar ve el değmemiş doğal güzelliklerle beldenin en sevilen yeri. Çarpıcı Kaş ve Akdeniz manzaraları sunan butik otelleri, apart otelleri ve lüks villaları ile tam bir tatil cenneti olan Çukurbağ Yarımadası, aynı zamanda Kaş merkezinde denize girilebilecek en güzel yerlerden olan Hidayet Koyu için de sıkça ziyaret ediliyor.

Kaş’a sadece 27 km uzaklıktaki Kalkan beldesi ise balayı otelleri, hareketli gece hayatı ve berrak denizi ile ünlü. Kalkan, korunaklı doğal limanlarıyla tekne ve yat gezilerinin de bölgedeki en önemli adreslerinden biri. Xanthos ve Letoon antik kentleriyle çevrili Kalkan’ın en sevilen yeri olan Kalamar Koyu ise butik oteller ve apart otellerin yanı sıra yarım pansiyon veya tam pansiyon konaklayabileceğiniz, açık büfe kahvaltılar ve yemekler sunan lüks otelleriyle de her yıl binlerce turisti ağırlıyor.

Ailelerin işlettiği, az sayıda odası olan küçük apart oteller ve aile pansiyonlarında oda kahvaltı konseptiyle konaklayabileceğiniz Demre, Kekova ve Üçağız Köyü’nde sahil kenarında, çam ormanları arasında sıralanan kamp alanları da gençler arasında çok seviliyor.

Kaş Otel Temaları

Balayı tatilleri için odaya kahvaltı, şampanya ve meyve sepeti gibi ikramlar sunan, 12 yaş altı çocukların kabul edilmediği yetişkin otellerinin çok ilgi gördüğü Kaş’ta çocuklu aileler için ise bağlantılı odalar, oyun alanları ve eğlence olanakları sağlayan çocuk dostu oteller hizmet veriyor.

Kaş’ta kendi özel yüzme havuzları olan müstakil villa oteller, Kaş’a özgü kesme taş ve ahşap mimarilere sahip butik oteller ya da doğayla baş başa tatil yapabileceğiniz ve evcil hayvanlarınızla da konaklayabileceğiniz evcil hayvan dostu bungalovlar gibi pek çok farklı konaklama seçeneği bulabilirsiniz. Belde merkezinden 20-25 km uzaklaştığınızda, Kekova ve Üçağız gibi daha küçük tatil beldelerinde kalabalıklardan uzak tatil arayanlara hitap eden 5-10 odalı aile pansiyonları, küçük butik oteller ve donanımlı kamp alanları da bulabilirsiniz.

Kaş’ta her şey dahil konseptli 5 yıldızlı otellerin sayısı oldukça az ve bu tesisler çoğunlukla açık büfe lezzetler, çocuk havuzları ve spa imkanlarından dolayı konforlu bir konaklama arayan tatilciler tarafından tercih ediliyor. Yetişkin ve çocuklar için açık yüzme havuzları sunan Kaş otellerinin birçoğu mavi bayraklı özel plajlara sahip, ayrıca isterseniz kayalıklardan da masmavi denize girerek kalabalıklardan uzakta yüzebilirsiniz.

Erken rezervasyon ile ekonomik fiyatlarla tatil yapabileceğiniz Kaş otellerinde, Antalya Havalimanı VIP transfer servisinden geç çıkış imkanına kadar rahat bir tatil yapmanıza yardım olacak birçok ek imkan da bulabilirsiniz.

Kaş’a Ulaşım

Antalya il merkezine 188 km uzaklıkta, Akdeniz kıyı şeridinde yer alan Kaş’a Türkiye’nin ve dünyanın pek çok yerinden hava yolu, kara yolu ve deniz yolu ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kaş’a en yakın havalimanları olan Antalya Havalimanı ve 220 km uzaklıktaki Dalaman Havalimanı’na hemen her gün düzenlenen direkt uçuşlar düzenleniyor. Havalimanlarından ise belediye otobüsleri ve taksilerle şehir otogarlarına geçerek, her saat bulabileceğiniz Kaş minibüslerine binebilirsiniz. Antalya ve Dalaman’dan Kaş’a ulaşım ortalama 2,5 saat sürüyor. Bazı Kaş otelleri, misafirlerine rahat bir yolculuk için Antalya ve Dalaman havalimanlarından shuttle ve VIP transfer servisleri de sağlıyor.

Kaş merkezine İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir gibi birçok büyük şehirden direkt otobüs seferleri düzenleniyor. Özellikle yaz aylarında otobüs seferlerinin arttığı Kaş’a İstanbul’dan 10 saat 30 dakika, Ankara’dan 9 saat ve İzmir’den 6 saatlik bir yolculukla ulaşmak mümkün. Kaş beldesine direkt otobüs bulamazsanız, Antalya Otogarı için bilet alabilir ve otogar içerisinden hareket eden Kaş minibüsleriyle beldeye rahatlıkla gidebilirsiniz.

Hem Ege hem de Akdeniz şehirlerine modern kara yolları ile bağlanan Kaş’a özel aracınızla gitmek istiyorsanız İstanbul’dan Bursa, Balıkesir, Denizli, Fethiye rotasını; Ankara’dan gitmek için ise Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Fethiye rotasını takip edebilirsiniz. Yat ve tekne turizminin önemli adreslerinden olan Kaş’a yaz aylarında İzmir, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Marmaris ve Fethiye limanlarının kalkan teknelerle keyifli bir yolculukla da ulaşabilirsiniz.

Kaş’ta Gezilecek Yerler

Kıvrımlı bir koyda uzanan Kaş, dolambaçlı sokakları ve geçitlerinden sunduğu muhteşem Akdeniz manzaralarıyla tatilcileri büyülüyor. Bohem atmosferi ile diğer turistik beldelerden ayrılan Kaş, Likya döneminde önemli antik kentlerinden Antiphellos’un kalıntıları üzerine kurulduğu için her köşede Likya lahitleri ve antik kent kalıntıları görmeniz mümkün. Uzun Çarşı sonunda yer alan Aslanlı Lahit ve Kaş’ın batı tarafında bulunan antik tiyatro ise beldenin en çok fotoğraflanan yerleri.

Her zaman güneş, deniz ve kumla birlikte anılan Kaş’ın sahil şeridinde Akdeniz’in en güzel plajlarından bazıları yer alıyor. Türkiye’nin Maldivler’i olarak gösterilen Patara Plajı, nesli tükenmekte olan Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının da ev sahipliği yapan 18 km uzunluğundaki bembeyaz kumlu sahiliyle dünyanın en güzel plajlarından biri olarak gösteriliyor. Akdeniz’in en uzun plajı olan Patara Plajı’na giderken içinden geçeceğiniz Likya dönemi başkenti Patara Antik Kenti ise Kaş doğa yürüyüşlerinin en önemli durakları arasında. Muhteşem gün batımlarıyla uluslararası dergilerin kapaklarını süsleyen Patara Plajı; fotoğraf turları, at safarileri ve balayı fotoğrafları çekmek için de ideal.

Kaş merkezine sadece 20 km uzaklıkta ise başka bir dünyaca ünlü plaj olan Kaputaş Plajı var. Bir zamanlar bölgenin gizli cennetlerinden olan, iki sarp kayanın arasına sıkışmış büyüleyici Kaputaş Plajı, son yıllarda oldukça popüler oldu. Hiçbir yapılaşmanın ve tesisin olmadığı Kaputaş Plajı, en sıcak günlerde bile serin kalan berrak ve tertemiz sularıyla Kaş’ta denize girilebilecek en güzel yerlerden.

İsmi gibi çok küçük ama çarpıcı bir güzelliğe sahip Küçük Çakıl Plajı, belde merkezine en yakın plaj olan Büyük Çakıl Plajı, mükemmel kum kalitesi, dalgasız ve sığ deniziyle çocuklu ailelerin tercih ettiği Akçagerme Plajı, Kaş merkezine 15 dakika yürüyüş mesafesindeki Limanağzı ve Hidayet Koyu’nun plajlarına da denizin veya güneşin tadını çıkarmak için mutlaka uğramalısınız.

Özellikle yaz aylarında düzenlenen tekne gezileri ile Kaş'ın 35 km doğusunda yer alan, antik su altı kalıntıları ile ünlü Kekova (Batık Şehir) sahilinde, binlerce yıl önce sulara gömülmüş antik bir kent üzerinde yüzebilir, dalış yapabilir veya kanoyla gezerek harika fotoğraflar çekebilirsiniz.

Kekova’nın sessiz ve huzurlu komşusu Üçağız Köyü; salaş balık restoranları, muhteşem gün batımı ve bozulmamış doğal atmosferiyle hem tekne gezilerinin önemli duraklarından biri hem de kalabalıklardan uzak bir kaçış noktası. Türkiye’nin en güzel köyü olarak gösterilen ve 1. derece sit alanı olarak korunan Kaleköy (Simena) ise antik taşlarla yapılmış köy evleri, köyü saran Akdeniz manzaralı taş merdivenler, şirin pansiyonları ve dondurmacılarıyla dikkat çekiyor. Kaş’ın doğal yat limanları olan Üçağız Köyü ve Kaleköy; tekne gezileri, tarih ve doğa turlarıyla mutlaka görmesi gereken yerler arasında.

Kaş'tan tekneyle sadece 20 dakikalık bir yolculukla, ülkemize en yakın Yunan adalarından biri olan Meis Adası’na gidebilir ve orayı da keyifle gezebilirsiniz. Pasaportla giriş yapabileceğiniz Meis Adası; hareketli çarşıları, güzel plajları ve canlı müzik dinleyebileceğiniz Yunan tavernalarıyla Kaş’ta günlük geziler için en çok ziyaret edilen yer.

Doğa severler, Avrupa'nın en büyük ikinci, Türkiye’nin ise en büyük kanyonu olan 14 km uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu’nu Kaş’ta bulabilecekleri turlarla kolayca gezebilirler. Doğa harikası Saklıkent Kanyonu, devasa kaya oluşumları ve yaz sıcağında bile buz gibi kalan sularıyla bölgedeki en iyi yürüyüş parkurlarına sahip. Dünyanın her yerinden doğa ve macera sevenlerin ziyaret ettiği Saklıkent Kanyonu’nda dar kayalar arasında profesyonellerle birlikte nehir raftingi de yapabilirsiniz.

Dünyanın en iyi 10 yürüyüş yolundan biri olarak kabul edilen Likya Yolu, Fethiye Ölüdeniz ile Antalya arasında 500 km boyunca ilerliyor. Eşsiz doğa manzaralarının yanı sıra Kaş, Kalkan, Patara, Demre, Adrasan ve Çıralı’da bulunan Xanthos, Pinara, Sidyma, Letoon, Tlos, Myra, Andriake, Apollonia, Aperlai antik kentlerini de Likya Yolu yürüyüşleriyle gezebilirsiniz. Ortalama 45 günde tamamlanabilen Likya Yolu, iyi düzenlenmiş kamp alanlarıyla kampçıların da Türkiye’de ilk uğradığı yer.

Daha kısa bir yürüyüş rotası arıyorsanız, Roma döneminin hareketli kentlerinden olan Antiphellos Antik Kenti’ni de ziyaret edebilirsiniz. Benzersiz antik tiyatrosu ve kayalara elle oyulmuş antik mezarlarıyla çarpıcı manzaralara sahip kent, hem mistik atmosferi hem de gün batımında izleyebileceğiniz panoramik Kaş ve Meis Adası manzaralarıyla görülmeye değer güzellikte.

Kaş’ta Yapılabilecek Aktiviteler

Kaş, büyük ve gürültü gece kulüplerinden ziyade, dar sokakları saran küçük barları ve kafeleri ile biliniyor. Özellikle Limanağzı, Uzun Çarşı çevresi, Kalkan ve Kalamar Koyu, her tarz canlı müzik dinleyebileceğiniz kaliteli barlar ve yerli yabancı zengin içecek seçenekleri sunan yol üstü kafeleriyle güzel bir gece geçirmek için ideal yerler.

Yüzlerce yıl korsanlara ev sahipliği yapan doğal limanlardan dolayı tekne gezileri ve dalış turlarının çok sevildiği Kaş’ta 20’den fazla dalış okulu hizmet veriyor. Her yaş grubu için tüplü ve tüpsüz dalış eğitimlerinin düzenlediği Kaş dalış okulları, aynı zamanda profesyonel dalgıçlarla dalış turları da düzenliyor. Batık bir antik kente dalış yapabileceğiniz Kekova Adası ve mağara dehlizlerden sızan mavi ışık eşliğinde dalışlar yapabileceğiniz Mavi Mağara ise Kaş’ın en popüler dalış noktaları arasında.

Kaş dalış turlarına katılarak Uçanbalık Bankosu, Besmi Adası, Kanyon-Dimitri (Pamuk) Batığı, Kovanlı Adası, Heybeli Ada, Sarıot Adası, Çoban Burnu, Limanağzı-Osmanlı Batığı ve Gürmenli Kayaları gibi 20’den fazla dalış noktasında da rengarenk balıklar, vatozlar ve büyüleyici deniz canlıları arasında dalışlar yapabilirsiniz.

Kaş Limanı’nda her saat bulacağız günlük ve saatlik tekne gezileriyle de saklı kalmış koyları keşfe çıkabilirsiniz. Turkuaz renkli temiz denizi ve gözlerden uzak el değmemiş güzellikleriyle ünlü Tersane Koyu, Aşırlı Adası, Fırnaz Koyu, Ufak Dere Koyu, Eleksi Koyu, kristal sularıyla ünlü Akvaryum Koyu, su altında antik hazinlerin bulunduğu Üçağız ve Kaleköy kıyıları, Kaş tekne gezilerinin önemli duraklarından sadece bazıları.

Doğa ve tarih severler için de tam bir cennet olan Kaş’ta antik kentleri gezerken doğal güzelliklerin ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. Likya Yolu’nu kapsayarak Kaş Körfezi’nden Demre, Finike, Gelidonya ve Adrasan’a kadar uzanan onlarca trekking parkuru olan Kaş’ta ister kendi başınıza isterse rehberli turlarla doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz.

Macera arıyorsanız 14 km boyunca sarp ve dar kayaları arasında uzanan Saklıkent Kanyonu, Türkiye’nin en bilinen rafting parkuru olan ve Kaş’a sadece 1,5 saat uzaklıkta bulunan Köprülü Kanyon veya sakin sularıyla amatör yüzücüler ve rafting severler için ideal olan Dalaman Çayı'nda rafting, dağcılık ve kaya tırmanma gibi pek çok doğa sporu yapabilirsiniz.

Kaş’ta Ne Yenir

Deniz ürünleriyle aranız iyiyse Kaş’ı çok seveceksiniz çünkü belde, etkileyici gün batımı manzaraları eşliğinde mevsim balıkları tatmak için Akdeniz bölgesindeki en güzel yerlerden biri. Özellikle Kaş Limanı, Çukurbağ Yarımadası, Limanağız ve Kalkan Kalamar Koyu; Akdeniz mutfağı ve dünya mutfaklarından gurme lezzetler sunan şık restoranlar ve sahil kenarında sıralanan birbirinden güzel balıkçı restoranlarıyla dolu. Demre, Kekova ve Üçağız gibi küçük balıkçı köyleri de kızıl gün batımları ve rakı balık eşliğinde romantik akşam yemekleri tadabileceğiniz salaş balık restoranlarıyla çok popüler.

Usta aşçıların çalıştığı bu restoranlarda organik zeytinyağları ile hazırlanan kefal, orfoz, mercan, lagos ve sokar gibi Akdeniz balıklarının yanı sıra ıstakoz, kalamar, ahtapot, karides salataları ve yöresel mezeler tadabilirsiniz. Kaş sofralarını taze deniz ürünlerinin yanı sıra özel soslu sebzeler, deniz börülcesi, kabak mücver ve zeytinyağlı ot mezeleri gibi çeşitli lezzetler de süslüyor.

Kaş’ın deniz ürünleri kadar kahvaltıları da çok ünlü. Butik otellerin meyve ağaçlarıyla süslü bahçelerinde veya sahil kenarlarındaki kahvaltı salonlarında Akdeniz'e özgü turunç ve portakal reçelleri, Kaş dil peyniri, çevre köylerden getirilen organik tereyağları, günlük yumurtalar ve taze sıkılmış meyve sularıyla hazırlanan sağlıklı kahvaltılarla güne başlayabilirsiniz. Tatlı severlerin ise dünyaca ünlü Kaş yanık dondurması, keçi sütlü dondurma ve Kekova'nın ev dondurmasını mutlaka denemesini öneririz.

Kaş Galeri

Kaş Şehir Rehberi

Kaş Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

The Luxury Shelters
The Luxury Shelters

“Otel çok iyi bir konumda büyük bir terası,geniş bir hamağı ve deniz manzarası sizi karşılıyor. Personel gerçekten güleryüzlü ve ilgil...”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Kas Kekik Apart
Kas Kekik Apart

“Işletme sahibleri güler yüzlü aile işletmesi çok nazikti çok memnun kaldık yine o tarafa yolum düşse yine aynı yerde konaklamayı terc...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Payam Hotel
Payam Hotel

“Herşey mükemmeldi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Kaş Athena Hotel
Kaş Athena Hotel

“çalışanlar çok ilgili güler yüzlüydü, oda temizliği gayet iyiydi, kahvaltı da çok güzeldi çeşitliydi biz memnun kaldık :)”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Holy Pansiyon
Holy Pansiyon

“Herşey mükemmeldi”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Golden Lighthouse Hotel
Golden Lighthouse Hotel

“çok temiz, kahvaltısı çok güzel, doğanın içinde, hayvan sever bir tesis. Biz çok beğendik, teşekkürler.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Melisa Boutique Hotel
Melisa Boutique Hotel

“2 gece kaldık ve herseyiyle 5 yıldızlı bir süreçtir. Kahvaltı çok iyi... Kahveleri cok iyi. Konum çok iyi. Ptt nin karşısında. Zeynep...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Kas Old Town Hotel
Kas Old Town Hotel

“çok memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum ,tekrar tercih edebileceğim bir otel .”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Artemis Hotel Kaş
Artemis Hotel Kaş

“Otel tam anlamıyla benim tüm taleplerimi karşıladı. Son derece memnun kaldım sadece kapıda karşılamada yardımcı olacak biri olursa ço...”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Villa Sea
Villa Sea

“Ulaşımda biraz sıkıntı olsada herşeyi ile çok güzel bir yer memnun kaldık.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Kaş Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Kaş Seyahat Yazıları

Kaş Sıkça Sorulan Sorular

Kaş’ta bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Kaş’taki popüler ucuz oteller içerisinde Mia Bungalove, 3 House Apart Otel ve White House Pansiyon Hotel bulunuyor.

Kaş’ta bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Kaş’taki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Club Hotel Barbarossa Kaş, Habesos Hotel ve Diva Residence All Suite Hotel bulunuyor. 

Kaş nerededir?

Kaş, Antalya’ya bağlı bir ilçe olmasına rağmen şehir merkezine yaklaşık 3 saat mesafede bulunur. Antalya’nın batısında, deniz kıyısında bulunan ilçenin komşuları Kalkan ve Demre’dir.

 

Kaş-Kaputaş arası kaç km?

Kaş ile Kaputaş Plajı arası yaklaşık 20 kilometredir. Denize sıfır durumda bulunan virajlı yol sebebiyle dikkatli sürülmesi gerekir.

 

Kaş’ta nerede kalınır?

Coğrafi olarak büyük otellere elverişli olmaması sebebiyle Kaş’ta bulunan konaklama tesisleri butik otel, pansiyon veya apart gibi daha minimal yapılardır. Havuzlu, lüks, deniz manzaralı otellerde kalabileceğiniz gibi ilçe merkezine yakın, apart tipi, ekonomik konaklama tesislerini de tercih edebilirsiniz. Bölge genelindeki otellerde oda-kahvaltı hizmeti verilmekte.

 

Kaş’ta neler yapılır?

Kaş tatilinizde yapabileceğiniz çok sayıda aktivite bulunmakta. Meis Adası’na olan yakınlığı sebebiyle günübirlik vize alarak adaya tekneler ile geçmeniz mümkün. Burayı ister turla isterseniz de tek başınıza gezebilirsiniz. Batık şehir Kekova’yı görmek ve tarihi kalıntılarla iç içe yüzmek isterseniz Üçağız’a gidip bir tekneye atlamanız yeterli. Dalış sporunda dünyanın önde gelen yerlerinden biri olan Kaş’ta, sıfırdan eğitim alarak turkuaz denizin derinliklerine inebilirsiniz.

 

Kaş’ta gece hayatı nasıldır?

Kaş’ta gece hayatında caz bardan meyhaneye, gece kulübünden Irısh Pub’a kadar her zevke uygun bir mekân bulunmakta. İsterseniz romantik, isterseniz eğlenceli, isterseniz de alkol almadan vakit geçirebileceğiniz mekanlar var.

 

Kaş’ta gezilecek yerler nerelerdir?

Kaş, dünyadaki cennetten bir köşe olabilecek kadar güzel doğası ve yaklaşık 9000 yıllık tarihi ile gezilecek pek çok yer barındırıyor. Kalkan, Üçağız Koyu, Patara Plajı, Saklıkent Kanyonu ve Kaputaş Plajı muhteşem doğasının tadını çıkartmak için uğrayabileceğiniz yerlerden. Antik dönemlerden kalma kalıntılarını ilçe çarşısında Kral Mezarı – Aslanlı Lahit ile görmeye başlayabilirsiniz. Batık şehir Kekova, Aperlai Antik Kenti, Patara Antik Kenti ve Simena’yı ziyaret ederek tarihi bir tur yapmanız mümkün.