Hanem Hotel

Battalgazi, Malatya
Hanem Hotel Genel
Hanem Hotel Genel
Hanem Hotel Genel
Hanem Hotel Genel
Hanem Hotel Genel
Image More +19 fotoğraf
Hanem Hotel
Ferhadiye Mh. Fuzuli Cd. No:13 Battalgazi/Malatya Battalgazi, Malatya

Hanem Hotel, Anadolu’nun önemli tarihsel merkezlerinden biri olan Malatya’da hem kültür turizmi için hem iş seyahati dolayısıyla şehirden geçen misafirlere ev sahipliği yapıyor. Merkezi konumuyla bir şehir oteli olma özelliğinde olan otel, son teknoloji donanımlarıyla hizmet veren 3 toplantı salonuyla aynı zamanda iş toplantısı ve konferans gibi toplu iş etkinlikleriniz için de hizmet veriyor.

Şehir merkezindeki konumuyla hem iş merkezlerine hem de şehrin tarihi noktalarına yakın olmak isteyen misafirlerin gözdesi olacak otel Beş Konaklar Kudeb, Bakırcılar Çarşısı, Şire Pazarı, İnönü Yer Altı Çarşısı ve Kanalboyu gibi Malatya’nın dokusunu oluşturan noktalara yürüme mesafesinde bulunuyor.

Oda kahvaltı hizmet veren Hanem Hotel, isteyen misafirlerine bölgesel lezzetlerin sunulduğu A la Carte menüsüyle akşam yemeklerinde de hizmet veriyor.

Modern tasarımlı ve konforlu odalarıyla misafirlerini ağırlayan otelde Single, Double, Family ve Suite oda seçenekleri bulunuyor. Odalarda standart olarak LCD TV, minibar, uydu yayını, merkezi klima, saç kurutma makinesi, bornoz, ücretsiz Wi-Fi, çay-kahve seti, kettle gibi konfor öğeleri bulunuyor.

Hava yoluyla seyahat eden misafirler ise otele Malatya Havalimanı’ndan 29 kilometrelik bir yolculuk sonunda ulaşabiliyorlar.

 

Malatya merkezine 8,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
1+0 Standart Oda
Room
Suit Oda
Room
Suite Oda Suit
Room
Suite Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x