Hanedan Beach Hotel

Foça, İzmir
Hanedan Beach Hotel Genel
Hanedan Beach Hotel Genel
Hanedan Beach Hotel Genel
Hanedan Beach Hotel Genel
Hanedan Beach Hotel Plaj
Image More +35 fotoğraf
Hanedan Beach Hotel
İsmetpaşa, Mersinaki Koyu, 328. Sk. No:1, 35680 Foça/İzmir Foça, İzmir

Eski Foça’nın göz kamaştıran ortamında konuklarını selamlayan Hanedan Beach Hotel, özellikle sıcak yaz güneşi altında keyifle dinlenmek isteyenleri buluşturuyor. Toplamda 100 bin metrekare üzerine kurulan tesiste farklı ihtiyaçlara hitap eden 70 oda mevcut. 

Yaz mevsiminde otel bünyesinde yer alan plajdan denize girerek rahatlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Tesisin yüzme havuzu ise çocuklu aileler arasında son derece popüler. 

Otelin açık ve kapalı bölümleri bulunan restoranında her daim taze malzemelerle hazırlanan özel yemekler sunuluyor. Gün içinde pratik atıştırmalıkları tatmak istediğinizde yine tesiste servis edilen nefis lezzetleri değerlendirebilirsiniz. 

Otelin SPA merkezi, yıl boyunca masajla rahatlamanın hayalini kuranların hizmetinde. Ayrıca bu kısımda sağlanan hamam, sauna ve cilt bakımı uygulamalarıyla kendinizi şımartabilirsiniz. 

Foça’nın tarihi sokaklarına sadece birkaç kilometre mesafede konumlanan otele erişim hayli kolay. Hava yolu ile seyahati tercih edenler, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile tesis arasında yolcuları taşıyan transfer araçlarından yararlanabilirler. Bölgeye düzenli olarak gerçekleşen otobüs seferleri ise öne çıkan bir diğer konforlu seçenek. 

Foça merkezine 3,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x