Güngören Hotel Kars

Kars Merkez, Kars
Güngören Hotel Kars Genel
Güngören Hotel Kars Genel
Güngören Hotel Kars Genel
Güngören Hotel Kars Genel
Güngören Hotel Kars Genel
Image More +9 fotoğraf
Güngören Hotel Kars
Yusufpaşa Mah. Millet Sk. No:2 36000 Kars Merkez/Kars Kars Merkez, Kars

Kars merkezinde hem alışveriş yapabileceğiniz tarihi çarşılara hem de turistik noktalara yakın bir konumda 39 tanesi konforlu odası ile hizmet veren Güngören Hotel Kars, iş seyahatleri ve Kars tatilleri için tercih edebileceğiniz bir butik otel.

Onlarca yıllık işletmecilik deneyime sahip tesisin odalarında uydu TV’den 24 saat sıcak su ile donanımlı banyoya, ücretsiz kablosuz internetten 24 saat oda servisine kadar her türlü olanakla rahat edebilirsiniz.

Yöresel Kars lezzetleri ile ücretsiz açık büfe kahvaltılar servis eden otel restoranında akşamları ise Doğu Anadolu ve dünya mutfaklarından sevilen yemekler, meze ve salata çeşitlerini tadabilirsiniz. Lobi barında da yerli yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler, çay ve kahve çeşitleri misafirlere sunuluyor.

Kış aylarında otelin tam donanımlı spa merkezinde sauna, Türk hamamı ve masaj hizmetleriyle dinlenebileceğiniz otelden Kars Harakani Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi ve ücretsiz otopark da bulunuyor.

Harakani Türbesi, Apostles Kilisesi, Kars Müzesi, Evliya Camii ve Kars Kalesi gibi turistik noktalara 10 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz otelden Kars otobüs terminali 6 km, havalimanı 10 km ve Ani Antik Kenti 42 km uzaklıkta yer alıyor.

Kars Merkez merkezine 11,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Çift
Çift Kişilik Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x