Gündoğdu Otelleri Ara

En uygun Gündoğdu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gündoğdu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gündoğdu Hakkında

Antalya’nın turistik ilçelerinden Manavgat’a bağlı Gündoğdu, 3 bine yaklaşan nüfusuyla bölgede popülerliği giderek artan yerleşimlerden. İlçe merkezine 17 kilometre mesafedeki mahalle konutlarıyla olduğu kadar lüks Side otelleri ve tatil köylerine yakın konumuyla da dikkati çekiyor. Gündoğdu ve civarına seyahat ettiğinizde gezinize şüphesiz Antalya denince ilk akla gelen noktalardan Manavgat Şelalesi ile başlayabilirsiniz. Devasa ağaçları, kafeleri ve dinlenme alanlarıyla adeta bambaşka bir dünyaya adım atacağınız şelalede yazın kısa süreliğine de olsa Antalya’nın sıcağından uzaklaşabilirsiniz. Antik Yunan, Roma ve Bizans dönemlerinden günümüze ulaşan eserlere ev sahipliği yapan Side Müzesi’ni ise gezinize kültürel anlamda bambaşka bir soluk getirmek adına muhakkak ziyaret etmelisiniz. Çok sayıda sunak, kabartma ve sütun kaidesini barındıran müzeyi sergilenen eserlerle ilgili bilgi alarak dolaştığınızda turunuzun çok daha keyifli geçeceğine şüpheniz olmasın.

Tatil sırasında adrenalin seviyesini yukarılara taşıyacak bir deneyim yaşamak isteyenler Köprülü Kanyon’da rafting macerasını kesinlikle kaçırmamalılar. Her yıl çok sayıda macera meraklısı turisti çeken Köprülü Kanyon’un azgın sularında kürek çekmek, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir anı olarak hafızanıza yerleşecek. İsmini gerçekten de bazı zamanlarda titreşiyor gibi görüntüsüne borçlu olan Titreyengöl ise Gündoğdu ve Manavgat gezilerinin diğer bir şaşırtıcı adresi.

Gündoğdu civarında ve özellikle Manavgat kıyılarında konaklayabileceğiniz pek çok lüks tatil köyü ve otel alternatifi mevcut. Denize sıfır tesisleri tercih ettiğinizde yaz aylarında yürüyerek rahatlıkla kıyıya ulaşabilir ve Akdeniz’in olağanüstü kıyılarında yüzmenin tadına varabilirsiniz.

Gündoğdu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.