Prestige Kurdoğlu Hotel

Kuşadası, Aydın
Prestige Kurdoğlu Hotel Genel
Prestige Kurdoğlu Hotel Genel
Prestige Kurdoğlu Hotel Genel
Prestige Kurdoğlu Hotel Genel
Prestige Kurdoğlu Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Prestige Kurdoğlu Hotel
Türkmen Mahallesi 09400 Kuşadası/Aydın Kuşadası, Aydın

Prestige Kurdoğlu Hotel, Kuşadası’nda tatil yapacak misafirlere rahat bir konaklama ortamı sunuyor. 82 odasıyla hizmet veren otelde tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik oda seçenekleri bulunuyor. Otelin odalarında misafirlere odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, ücretsiz Wi-Fi, oturma alanı, gardrop, makyaj masası, TV, mini buzdolabı gibi imkanlar sunuluyor.

Her şey dahil konseptiyle hizmet veren otelde misafirlere konsept dahilinde olan yiyecekler büfe menüsüyle servis edilirken misafirler isterlerse A la Carte Menüden de seçim yapabiliyorlar. Otelde misafirleri lezzetli atıştırmalıklar, serin içeceklerle ve çay-kahve hizmetiyle karşılayan bir cafe ve bir bar da mevcut.

Misafirler sıcak yaz günlerinde otelin açık havuzunda serinleyebiliyor, havuz kenarındaki şezlonglarda güneşlenebiliyorlar. İsterlerse oteldeki sauna, hamam ve masaj hizmetlerinden de ek ücret karşılığında faydalanabiliyorlar.

Kuşadası merkezinde marinaya yürüme mesafesinde bulunan otele İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yapılan 65 kilometrelik bir yolculukla ulaşılabiliyor.

Kuşadası merkezine 1,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x