Grand Hotel Du Palais Royal

Paris, Paris
Grand Hotel Du Palais Royal Genel
Grand Hotel Du Palais Royal Genel
Grand Hotel Du Palais Royal Bar
Grand Hotel Du Palais Royal Lobi
Grand Hotel Du Palais Royal Lobi
Image More +2 fotoğraf
Grand Hotel Du Palais Royal
Rue De Valois, 4 Paris, Paris

Grand Hotel Du Palais Royal, Paris'in kalbinde bir tarihi binada 1800 yılından beri misafirlerini ağırlıyor. Palais Royal'e ve onun romantik bahçelerine sadece bir taş atımı mesafede, Louvre ve Tuileries Bahçeleri'nin bitişiğinde konumlanan otelde konaklarken ünlü Rue Saint-Honore'de alışveriş yaparak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Ünlü tasarımcı Pierre-Yves Rochon tarafından tasarlanan iç mekanlara sahip olan otel, zarafeti ile Işıklar Şehri'nin tüm sevenlerine hitap ediyor. Son derece zevkli döşenmiş 68 odası olan otelin bütün odaları konforlu bir tatil için özel olarak hazırlanmış. Bazı odalarda Paris'in eşsiz manzarasını izleyebileceğiniz balkonlar yer alıyor.

Otelde engellilere uygun banyolar ve bir asansör de mevcut. 24 saat oda servisi hizmeti alabileceğiniz otelin her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye erişim sağlayabilirsiniz. Otel 18 yaşından küçük misafirleri kabul etmiyor. 

Fransa'nın leziz peynirleri ve hamur işleriyle zenginleştirilen açık büfe kahvaltılar her sabah taze olarak servis ediliyor. Otelin bitkilerle kaplı terasında edeceğiniz kahvaltılar sayesinde güne harika bir başlangıç yapacaksınız. Otelin barında özel olarak hazırlanan leziz içecekleri ve Fransız şaraplarını tadabilirsiniz. Otel, bölgenin ünlü restoranlarına yalnızca yürüme mesafesinde bulunuyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit, Balkon
Suite
Suite Rooftop
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda, Balkon
Junior
Junior Süit (Prestige)
Süit,
Süit, Balkon
Premium
Premium Süit, Bağlantılı Odalar
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x