Grand Asya Hotel

Bandırma, Balıkesir
Grand Asya Hotel Genel
Grand Asya Hotel Genel
Grand Asya Hotel Genel
Grand Asya Hotel Genel
Grand Asya Hotel Genel
Image More +37 fotoğraf
Grand Asya Hotel
17 Eylül Mahallesi Atatürk Caddesi No:86 10200 Bandırma/Balıkesir Bandırma, Balıkesir

Grand Asya Hotel; Balıkesir'in en gelişmiş sahil ilçelerinden olan Bandırma'nın merkezinde modern olanakları ve güler yüzlü personelleriyle en iyi şekilde hizmet veriyor. Ailenizle geçireceğiniz tatiller ve hafta sonu kaçamaklarınızın yanı sıra iş seyahatleriniz için de ideal olan otelde iş toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz bir konferans alanı bulunuyor. Ayrıca otelde her türlü nişan, doğum günü ve yemekli organizasyonlarınızı düzenleyebileceğiniz bir balo salonu mevcut.

Otelin kara ve deniz manzaralı 138 odası konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle dekore edilmiş. Engelli misafirlerin kullanımına uygun olan odalara sahip olan otelde katlara erişimi kolaylaştıracak bir asansör de var. TV salonunda dünya gündeminden haberdar olabilir, en sevdiğiniz programları takip edebilirsiniz. 

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelin enerji veren sabah kahvaltıları sayesinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Tatilini yaparken sağlıklı yaşamından uzak kalmak istemeyen misafirlerin dilediği zaman kullanabileceği bir fitness salonu da otelin misafirlerine sunduğu olanaklar arasında. Sauna, hamam, spa merkezi ve profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmetleri sayesinde otelden rahatlamış ve gevşemiş olarak ayrılacaksınız. 

Bandırma merkezine 6,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Kara
Kara Manzaralı Standart Oda
Ekonomik
Ekonomik Oda
King
King Suit
Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x