Cafayate Otelleri Ara

En uygun Cafayate otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Cafayate otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Cafayate Hakkında

Cafayate Arjantin'in kuzeyinde Salta Eyaleti'ne bağlı bir şehir. And Sıradağları'nın eteklerinde yer alan Cafayate deniz seviyesinden yaklaşık 1700 metre yükseklikte bulunuyor.

Özellikle Calchaquies Vadisi'ne gelenler için popüler bir destinasyon olan Cafayate yerel şarapları konusunda oldukça iddialı. Şehir düşük nem oranı ve yağış miktarına sahip olan iklimi ile kaliteli üretim yapabiliyor. Bağ evlerine ve şarap imalathanelerine düzenlenen çok sayıda ücretsiz tur bulabilirsiniz. Kentte bir de Şarap Müzesi bulunuyor. Şehir ayrıca tüm Güney Amerika'nın en büyük golf sahasına da ev sahipliği yapıyor. Nuestra Senora del Rosario Katedrali Cafayate'nin mimari simgelerinden biri olarak görülmeyi hak ediyor. Colorado Şelaleleri görülmeye değer yerlerden bir diğeri.

Calchaquies Vadisi şehir ziyaretçilerinin mutlaka keşfetmesi gereken doğal bir güzellik. Çöl bitkilerinin kapladığı vadi üzerinde yükselen kırmızı dev kaya oluşumları ve katmanları büyüleyici bir görsellik yaratır. Bu kaya oluşumlarının içinde bulunan doğal amfitiyatroda şarkı söylemeden gezinizi tamamlamamalısınız. Çöl ortamında yapılması gereken bu geziye mutlaka rehber eşliğinde çıkmanız öneriliyor. Tur sırasında göreceğiniz çöl nehri ve lamalar ile şaşırabilirsiniz. Harika fotoğraflar çekebileceğiniz bir lokasyon da beyaz kum tepelerinin ve sert yamaçlarının bulunduğu Shell George bölgesi.