Gorey Otelleri Ara

En uygun Gorey otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gorey otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gorey Hakkında

İrlanda’nın güney doğu kıyısında yer alan Gorey, çiftlikleriyle ünlü bir banliyö kasabasıdır. Dublin’e yalnızca bir saat mesafede olan Gorey; sahilleri, alışveriş imkanları, gezip görülecek yerleri ve yeme-içme etkinlikleri ile turistlerin hafta sonu için dahi olsa, yoğun olarak tercih ettiği bir bölge haline gelmiştir

Wexford’da ödül kazanmış Kia Ora Mini Farm, birçok atraksiyonu birarada bulabileceğiniz, özel etkinliklerin düzenlediği bir alan. Özellikle çoçuklu aileler, iyi vakit geçireceği bir gün için mutlaka zaman ayırmalı.

1830’ların orjinal Viktoryan evleri stilinde restore edilmiş, ormanlık yürüyüş alanlarından, tırmanma duvarlarına kadar hem çocukları hem büyükleri düşünen Wells House & Gardens’da; hediyelikler satın alabilir, güzel bir yemek yiyebilirsiniz.

Yorgun kaslarınızı dinlendirmek, kendinizi bakıma almak için Gorey’deki adresiniz Oceo Spa olmalı. Farklı bir spa deneyimi yaşatan mekanda, İsveç masajını deneyebilir, jakuzili havuzda manzaraya karşı dinlenebilirsiniz.

Courtown Woods’ta nehir boyunca ormanlık alandan başladığınız sakin bir yürüyüşle denize ulaşabilirsiniz. Doğada zaman geçirmek, fotoğraf çekmek ve dinlenmek için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

İrlanda’nın doyurucu mutfağını bulacağınız Gorey’de, kuzu ve domuz etinin genelde eşlikçisi lahana ile patates. Dublin’de üretilen Guinness’ten hareketle farklı tür biralara şans verebilirsiniz. Yemek konusunda sokak lezzetlerinden, şık restoranlara bol alternatif sahibi olacağınız Gorey’de, dünya mutfağından lezzetler de yer alıyor.

Özellikle doğada zaman geçirmeyi seviyorsanız, Gorey'e seyahat için en uygun zaman Temmuz ve Ağustos aylarıdır.