Gölköy Otelleri Ara

En uygun Gölköy otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gölköy otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gölköy Hakkında

Gölköy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan küçük bir tatil beldesidir. Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde konumlanan Gölköy, sakinliği, rüzgarlı havası, palmiyeleri ve plajları ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini kazanan tatil yerlerinin arasındadır. Gölköy ve Türkbükü köyleri aynı yerde birleştirilmiştir. Gölköy çam ağaçlarıyla çevrili sessiz bir köy atmosferine sahipken,Türkbükü hareketli eğlence hayatı, lüks otelleri ve restoranları bir arada bulabileceğiniz bir sahil beldesi olma özelliği taşır. Gölköy’ün adını aldığı,çok fazla canlı çeşidini barındıran gölleri de beldede görülmeye değer yerlerin başında gelir. Gölköy ayrıca doğal güzelliklerinin yanında kültür sanat faaliyetleriyle de ön plana çıkar. Türkbükü Sanat Şöleni, bölgede düzenlenen ilk ve tek sanat etkinliğidir. Gölköy tatiliniz boyunca şölenin film gösterimlerine, heykel sergilerine ve oda defilelerine mutlaka katılmalısınız.

Gölköy aynı zamanda antik çağlardan günümüze taşıyabildiği kalıntıları ile de ünlüdür. Antik Likya Madnasa şehri adıyla tarihte yer alan beldenin, Türkbükü tepelerindeki kalıntılarını ve Kaya Mezarları’nı görmeden buradan dönmemelisiniz. Yeşil alanları ve antik kalıntıları ile göz dolduran Gölköy’de tekne gezintisine çıkabilir, plajları ve koyları tekneyle keşfedebilirsiniz. Her zevke ve bütçeye hitap eden plajlara sahip olan Gölköy’ün muhteşem manzaralı koylarını mutlaka görmelisiniz. Gölköy’de yapabileceğiniz diğer aktiviteler arasında, doğa yürüyüşüne çıkmak, mandalina bahçelerinde gezmek ve çarşısında hediyelik eşya alışverişi yapmak da yer alır. Beldenin meşhur mandalinasını yemeden buradan dönmemelisiniz. Gölköy konaklama açısından da geniş çeşitliliğe sahiptir. Gölköy’de Lüks, butik ve apart otellerde konaklayabilirsiniz. Gölköy’ün ünlü dondurmacılarını da mutlaka denemelisiniz. Bodrum’a 20 kilometre uzaklıkta yer alan Gölköy’e özel aracınızla ya da Bodrum’dan kalkan minibüslerle ulaşabilirsiniz.

Gölköy Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.