Golden Beach Didim

Altınkum, Didim, Aydın
Golden Beach Didim Genel
Golden Beach Didim Yeme / İçme
Golden Beach Didim Yeme / İçme
Golden Beach Didim Lobi
Golden Beach Didim Oda
Image More +8 fotoğraf
Golden Beach Didim
Altınkum Mah. Karakol Cad. 72. Sok No:3, Didim 09270 Didim, Aydın

Golden Beach Didim, ismini aldığı Didim Altınkum Plajı’na yakın konumuyla deniz tutkunu misafirler için cazip bir konaklama seçeneği sunuyor. 22 odasıyla hizmet veren otelde 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik oda seçenekleri bulunuyor. Otelin odalarında misafirler odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, televizyon, ücretsiz Wi-Fi erişimi, gardırop, minibar gibi olanaklara erişebiliyorlar.

Misafirlerine oda kahvaltı konseptinde hizmet veren otelde misafirler güne her sabah taze ürünlerle bezeli kahvaltı sofralarıyla başlıyor. Öğlen ve akşam öğünlerinde ise bölgede bulunan sayısız restorandan her damak tadına uygun bir seçimde bulunmak hiç de zor değil. Misafirler gün içerisinde otel bünyesinde bulunan bardan alacakları alkollü ve alkolsüz lezzetlerle de ferahlayarak günün tadını çıkartabiliyorlar.

Otel sadece ünlü Altınkum Plajı’na kolay erişimiyle değil, bölgenin çeşitli tarihi ve turistik değerlerine kolay erişimiyle de dikkat çekiyor. Didim Marina, Apollon Tapınağı, Didyma Antik Kenti, Milet Antik Kenti gibi bölgenin kimliğini oluşturan yerler otelden kısa bir araç yolculuğu uzaklıkta yer alıyor. Uçakla seyahat eden misafirler ise uçak biletlerini 90 kilometre uzaklıkta bulunan Milas Havalimanı’na alabiliyorlar.

Altınkum merkezine 1,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

4
4 Kişilik Oda
2
2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik (İptal Edilemez) Oda
3
3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x