Gherdan Gold Hotel

Selçuklu, Konya
Gherdan Gold Hotel Genel
Gherdan Gold Hotel Yeme / İçme
Gherdan Gold Hotel Yeme / İçme
Gherdan Gold Hotel Yeme / İçme
Gherdan Gold Hotel Aktiviteler
Image More +24 fotoğraf
Gherdan Gold Hotel
Kosova Mahallesi Bende Sokak No:12/1 Selçuklu, Konya 42250 Selçuklu, Konya

Konya'nın kalbi Selçuklu'da konumlanan Gherdan Gold Hotel, kalite standartlarının üstünde hizmetiyle değerli misafirlerine konforlu bir tatil imkanı sunuyor. Konya Havaalanı'na 12 kilometre uzaklıkta bulunan otel, şehir merkezine ise 15 kilometre uzaklıkta. Otelin konumu kültürel etkinlikler düzenlemek isteyen misafirleri için oldukça uygun. Dünyaca ünlü Mevlana Müzesi'ne bir arabalık mesafede olan otelden Tarihi Sille Köyü'ne ve Tropikal Kelebek Bahçesi'ne ulaşım da çok kolay.

Otelde bulunan 92 oda oldukça geniş ve konforlu dizayn edilmiş. Odaların tamamında klima, telefon, LCD TV, mini bar, saç kurutma makinesi, uydu yayını, çay-kahve makinesi ve Wİ-Fİ mevcut. Bazı odalarda ofis işlerinizi yapabilmeniz için özel olarak tasarlanmış çalışma alanları var. Otelde iş toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz konferans alanları da var. Otelin Konya'nın leziz yöresel yemekleriyle zenginleştirilmiş restoran seçeneklerine ve közde semaver ile hazırlanarak servis edilen çaylarına hayran kalacaksınız. Türk hamamı da bulunan Gherdan Gold Hotel'in deneyimli personellerinden alacağınız masaj hizmeti biriken stresinizi atmanıza ve rahatlamanıza yardımcı olacak.

Otelde arabalarıyla seyahat eden misafirler için güvenli bir ücretsiz otopark bulunuyor. Seyahatini arabasız sürdüren misafirler ise havaalanı servis hizmetinden faydalanarak rahat bir yolculuk geçirebilirler.

Konya merkezine 10,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Aile
Standart Aile Odası
Aile
Aile Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x