Gaziosmanpaşa Otelleri Ara

En uygun Gaziosmanpaşa otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gaziosmanpaşa otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gaziosmanpaşa Hakkında

Ankara’nın merkezinde yer alan Gaziosmanpaşa Mahallesi, son yıllarda giderek artan lüks konut projeleri ve gençlerin buluşma mekanı olan kafeleriyle şehrin adeta göz bebeği. Çankaya’ya bağlı mahalleye başkentin pek çok yerinden kalkan toplu taşıma araçlarıyla gelebilirsiniz. Özellikle Filistin ve Arjantin caddeleri Gaziosmanpaşa’nın nabzının attığı başlıca noktalardan. Bu caddeler üzerinde yer alan restoran ve kafelerde dünyaca meşhur yemeklerden tadarak veya içeceğinizi yudumlayarak mahalleye ayak uydurabilirsiniz. Hafta sonu dışarıda kahvaltı yapmak istediğinizde yine Arjantin Caddesi’ndeki mekanları tercih etmeniz önerilir. Pek çok lüks restoran ve kafenin bulunduğu Filistin Caddesi ise bu yanıyla adeta Arjantin Caddesi’nin bir uzantısı gibi. 

Bazı büyük 5 yıldızlı otellere de ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa’da hemen her bütçeye uygun bir konaklama alternatifi mevcut. Üstelik bazı tesislerde geniş toplantı ve konferans salonu gibi olanaklar da bulunuyor. Bu sayede bölgede konaklarken iş toplantılarınızı ve görüşmelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Gaziosmanpaşa otellerinde yer alan balo salonları sayesinde düğün ve nişan gibi organizasyonlarınızda da bu tesisleri tercih edebilirsiniz.  

Gaziosmanpaşa’da kalırken Türkiye Büyük Millet Meclisi ve çevredeki büyükelçiliklere çok kısa sürede ulaşabilirsiniz. Yakınlarda bulunan Karum Alışveriş Merkezi’ne geldiğinizde ise giyim ürünleri, ayakkabı ve kozmetik gibi pek çok ihtiyacınızı tek bir yerden karşılama şansınız var. Ankara’yı diğer şehirlere bağlayan Esenboğa Havalimanı’ndan ve otogardan mahalleye ulaşmak hayli kolay. Otobüslerle şehrin merkezindeki Kızılay Meydanı’na geldikten sonra Gaziosmanpaşa otobüslerine aktarma yapabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise taksiyle direkt olarak Ankara’nın bu popüler mahallesine ulaşmak olabilir. 

Gaziosmanpaşa Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 284,00 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.