Steyr Otelleri Ara

En uygun Steyr otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Steyr otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Steyr Hakkında

Kuzey Avusturya’nın yukarısında Enns ve Steyr nehirlerinin birleştiği yerde kurulu şehir bin yıllık bir geçmişe sahip. Kent ayrıca Avusturya’nın en büyük on ikinci şehri konumunda. İlk yerleşimi Keltler’e kadar inen ve Ortaçağ’da Avusturya demir endüstrisinin merkezi olan kent, günümüzde de demir ve makine parçaları üzerine üretim yapmaya devam ediyor.

Sanayileşmiş diğer şehirlerin aksine hala geleneksel yapısını ve tarihi dokusunu koruyan Steyr, tarihi binalarının zenginliğiyle görmeye değer Avusturya şehirlerinden. Gotik, Rönesans ve Barok mimarinin zarif karışımıyla karşılaşacağınız masal kentin en ilgi çeken yeri ise Eski Şehir Bölümü. Avrupa’nın en güzel meydanlarından biri olan Eski Şehir merkezinde 15. Yüzyıldan kalma bölge kilisesi, 18. Yüzyıl eseri Rokoko Belediye Binası, muhteşem peyzajlı avlular ve Ortaçağ evleriyle karşılaşıyor, tüm meydanı yürüyerek dolaşabiliyorsunuz. Steyr’in simgesi Lamberg Kalesi ise şehrin kurucusu tarafından inşa edilen bir yapı ve inşa tarihi 980 yılına dayanıyor. Romantik bir atmosfere sahip şehrin tarihi surları, antik çeşmeleri ve 119 köprüsü karşısında geçmiş zamanların yolculuğuna çıkarken, doğal güzellikleriyle modern hayatın şehre kattıklarından da etkileniyorsunuz. Önemli müzeler ve anıtlarda kentin uzun geçmişinin yapıtaşlarını oluşturuyor.

Kış mevsiminin çok sert geçtiği Steyr’i ziyaret etmek için en uygun mevsimler ilkbahar ve yaz. Kent en hareketli dönemlerini ise Noel kutlamalarında yaşıyor.  Her yıl kasım ayı sonuna kadar çocuklardan gelen mektupları yanıtlayan geçici bir postanenin kurulduğu kentte festival havasında kutlamalar yapılıyor.

Steyr’e havayoluyla yapacağınız ulaşımlarda inebileceğiniz en yakın havaalanı Linz şehrinde bulunuyor. 43 kilometre mesafedeki havaalanından otobüs, tren, taksi veya araç kiralayarak şehre ulaşabiliyorsunuz.