Bad Kleinkirchheim Otelleri Ara

En uygun Bad Kleinkirchheim otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bad Kleinkirchheim otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bad Kleinkirchheim Hakkında

Avusturya Alpleri‘nde bulunan, Nock Dağları ile çevrili  Bad Kleinkirchheim, İtalya ve Slovenya sınırlarına da yakın bir konumda yer alıyor. Avusturya’nın en gözde 20 şehrinden biri olarak gösterilen Bad Kleinkirchheim, bu popülerliğini Spa ve kayak merkezi olarak ünlenmesine borçlu. 103 kilometrelik bakımlı kayak pisti, 16 kilometrelik kros kayak pisti, 25 modern teleferik, 23 dağ kulübesiyle kayakçılar ve snowboardcular için en ideal yerlerden biri olan şehir, ilkbaharın ortasında bile yapay kar teknolojisiyle kayabileceğiniz yerlerden. Alp Kayak Kupası’nın en sık düzenlendiği yerlerden olan şehirde olimpiyat şampiyonu Franz Klammer’in de evi bulunuyor. Bad Kleinkirchheim’de ayrıca buz pateni yapabiliyor, atlı kızak ile çevredeki güzellikleri keşfedebiliyorsunuz.

İlk Spa tesisi 11. yüzyılda, ilk hamamı ise 17. yüzyılda hizmet vermeye başlayan Bad Kleinkirchheim’de şifalı sularıyla meşhur iki termal kaplıca da bulunuyor. Deniz seviyesinden 1087 metre yükseklikte bulunan şehir Nockberge Milli Parkı'nın da sınırları içinde. Kavisli tepeleri, yemyeşil ormanları, nostaljik dağ kulübeleri ve şarap evleriyle oldukça çarpıcı bir manzarası olan milli parkın içinde geleneksel lezzetleri tadacak, yerli halkı tarafından muhteşem bir konukseverlikle karşılanacaksınız. Sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da hareketli olan ve yılın 1900 saati güneş alan şehrin Carinthia'daki 60 kilometrelik yürüyüş parkurlarında yürümek, mevsimi değerlendirebileceğiniz en güzel aktivitelerden. Alplerin güney balkonu olarak anılan şehri ziyaretinizde 1492 yılında inşa edilen kiliselerle birlikte, çiftlikler ve değirmenler de ilginizi çekecek.

Bad Kleinkirchheim’e en yakın havaalanı Klagenfurt Havaalanı ve aralarındaki mesafe yaklaşık 56 kilometre. Otel servisleri ve taksilerle ulaşım sağlayabiliyorsunuz.