Krems an der Donau Otelleri Ara

En uygun Krems an der Donau otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Krems an der Donau otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Krems an der Donau Hakkında

Avusturya’nın en büyük beşinci şehri olan Krems an der Donau, Tuna Nehri kıyısında yer alır ve Viyana’nın 70 kilometre batısındadır. Fazla kalabalık olmayan Krems an der Donau’nun zengin tarihi, mimari güzellikleri ve şarapları, turistler için özel bir destinasyon olmasını sağlıyor. 

Ünlü bir şarap bölgesi olan Krems’te, 1938 yılından bu yana Avusturya’nın en iyi şaraplarını üreten Winzer Krems’i ziyaret edebilir, şarap yapım sürecini izleyebilir ve özel şaraplar satın alabilirsiniz.

Tuna’ya bakan bir kayalığın üzerinde yükselen Kerms’in ikonik kalesi Aggstein Castle, 1200’lerden bu yana zamana direniyor. Ortaçağ atmosferinin hakim olduğu kalede sergileri gezebilir, muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Aggstein Kalesi ile benzer konumda olan Schonbuhel Castle da 12. yüzyıldan kalma tipik bir Roma kalesidir. Bu büyüleyici yapının içinde gerçekleştirilen turlara katılabilirsiniz.

Kerms’in tam merkezinde Karikaturmuseum’da,  sürekli güncellenen karikatür çizimleri ve karikatür sergileri yer alıyor. İngilizce açıklama olmamasına rağmen, karikatürün evrensel dili nedeniyle rahatlıkla takip edebileceğiniz bir müze.

Gottweig Abbey Manastırı; barok mimarisi, kırmızı kuleleri ve kayısı bahçeleri ile turistlerin yoğun ilgi gösterdiği mekanlardan biridir. Siz de Gottweig Abbey’in Wachau Vadisi’ne bakan müthiş manzarasını deneyimleyebilirsiniz.

Krems’in en eski kilisesi olan Piaristenkirche 1284 yıllarında inşa edilmiştir. Çan kulesinin süslü Romanesk kubbesi içinde, 5000 kg ağırlığında bir çan vardır. Barok mimari severler için kaçırılmaması gereken bir Roma Katolik Kilisesi'dir.

Kerms’te Avusturya mutfağının leziz örneklerini tadabilir, şarap, kahve ve tatlılarıyla kendinizden geçebilirsiniz.

Karasal iklim yaşayan Kerms’e seyahat için en uygun dönem bahar ve yaz aylarıdır.