Fayton Hotel

Akhisar, Manisa
Fayton Hotel Genel
Fayton Hotel Genel
Fayton Hotel Genel
Fayton Hotel Genel
Fayton Hotel Yeme / İçme
Image More +12 fotoğraf
Fayton Hotel
Reşatbey MAH. 648 SOK. NO:18, 45215 Akhisar/Manisa 45215 Akhisar/Manisa Akhisar, Manisa

Fayton Hotel, Manisa'nın Akhisar ilçesinde 55 odası ve güler yüzlü personelleriyle misafirlerini en iyi biçimde ağırlıyor. Tek kişilik, çift kişilik ve deluxe oda seçenekleri bulunan otelin bütün odaları konforlu bir tatil deneyimi yaşamanız için titizlikle hazırlanmış. Odalarda standart olarak duşakabinli özel banyo, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, ses yalıtımı, klima, mini bar, emanet kasası ve düz ekran televizyon bulunuyor. Otelde engelli misafirlerin katlara rahat erişim sağlayabilmesi için bir asansör mevcut. 

Uyandırma servisi hizmeti veren otelin odalarında yer alan balkonlarda sabah kahvenizi huzurla yudumlayabilir, restoranın yöresel tatllarla zenginleştirilmiş açık büfe kahvaltıları sayesinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Keyifli zaman geçirmek isteyen misafirler için bir bilardo ve oyun salonu olan otelde tatiliniz yaparken sporundan vazgeçmek istemeyen misafirlerin istedikleri her an ter atabilecekleri bir fitness salonu da var. 

Akhisar'ın merkezine yalnızca 3 kilometre uzaklıkta konumlanan otelin toplantı ve balo salonlarında iş toplantılarınızı ve organizasyonlarınızı kusursuz hizmet garantisi altında en verimli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Otelin ücretsiz otoparkına arabalarınızı güvenle park edebilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Single
Single Oda
French
French Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x