Çamyuva Otelleri Ara

En uygun Çamyuva otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Çamyuva otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Çamyuva Hakkında

Kemer'e bağlı tatil cennetlerinden Çamyuva, Antalya'nın turistik ilçesinin merkezine sadece 7 kilometre mesafede yer alıyor. Genellikle her şey dahil ve ultra her şey dahil gibi konseptler ile hizmet veren Çamyuva otellerinden dilerseniz dışarı adımınızı bile atmadan tatilinizi keyifle tamamlayabilirsiniz. Üstelik Çamyuva otellerinin pek çoğunda özellikle çocuklu aileleri mutlu eden devasa büyüklükte yüzme havuzları ve çocuk kulübü ile yoğun geçen bir yılın ardından masaj yaptırarak rahatlayabileceğiniz SPA merkezleri mevcut.

Çamyuva tatilinizi bir an önce başlatmak için Antalya Uluslararası Havalimanı'na uçabilir ve buradan Kemer yönüne giden otobüsleri veya Çamyuva tatil köylerinin servislerini kullanarak zorlanmadan turistik beldeye gelebilirsiniz. Eğer balayı veya romantik bir tatil için uygun Kemer otelleri arıyorsanız, Çamyuva yine son derece ideal seçenekler arasında. Üstelik beldenin çevresinde alışveriş yapmak veya gece olduğunda kulüplerde eğlenmek isteyenler sadece 10 dakikalık sürüş mesafesinde yer alan Kemer’de pek çok alternatifi bulabilirler.

Çamyuva genellikle lüks otelleri ve oldukça geniş alana yayılan tatil köylerini barındıran bir bölge. Ancak bu durum kesinlikle çevresinde görülmeye değer harika yerlere sahip olmadığı anlamına gelmiyor. Beldeden kısa sürede ulaşabileceğiniz Phaselis Antik Kenti, hem Akdeniz’e doğru uzanan eski kalıntıları hem de enfes deniziyle cazibesi yüksek adreslerden. Likya uygarlığı zamanında Akdeniz coğrafyası içinde hayli önemli bir kültürel merkez haline gelen Olympos ise yine Çamyuva’ya yakın sayılabilecek turistik noktalar arasında sıralanıyor. Ayrıca biraz yükseğe tırmanmayı göze alabilirseniz, rotanızı Yanartaş’a doğru çevirebilirsiniz. İçerisinde bulunan doğal gazlar sayesinde sürekli yanan bu kaya oluşumu, özellikle gün batımına yakın anlarda ilham verici bir atmosfere kavuşuyor.

Akdeniz ile yemyeşil çam ağaçlarını buluşturan Çamyuva’da alkolsüz olarak hizmet veren tesislerin yanı sıra aile dostu tatil köyleri veya yetişkinler için ideal oteller gibi konaklama anlamında pek çok alternatif mevcut. Altın sarısı renginde göz kamaştıran plajlara sahip otellerde ayrıca fotoğraf servisi, butik, araç kiralama, kuru temizleme, oyun salonu, sörf, cilt bakımı, masaj, plaj voleybolu, kano, sauna, su kaydırağı, tenis sahası, güzellik merkezi, dalış, hediyelik eşya mağazası ve açık yüzme havuzu gibi olanakların tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik tatil için Çamyuva’yı tercih ettiğinizde bölgenin yerel restoranlarında sunulan pirinç çorbası, ızgara balık, yeşil salata ve kabak tatlısının hayli enfes seçeneklerden olduğunu da aklınızda tutmak isteyebilirsiniz.

Çamyuva Galeri

Çamyuva Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Çamyuva Sıkça Sorulan Sorular

Çamyuva’da bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Çamyuva’daki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Kilikya Resort Camyuva, Emelda Sun Club (Ex. Simena Sun Club) ve Club Marco Polo bulunuyor.

Çamyuva’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Çamyuva’daki popüler ucuz oteller içerisinde Palma Rosa Çamyuva, Can Apart Hotel ve Armas Labada bulunuyor.