Wroclaw Otelleri Ara

En uygun Wroclaw otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Wroclaw otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Wroclaw Hakkında

Odra Nehri üzerinde kurulan Wroclaw, Güneybatı Polonya’nın sınırları içerisinde bulunur. Varşova şehrinden sonra, Polonyanın ikinci büyük finansal merkezi konumundadır. Ilıman iklimin etkisi altında olması nedeniyle dengeli bir nem oranına sahiptir. Wrocław şehrinde EuroBasket, UEFA Euro ve FIVB erkekler Voleybol Dünya Şampiyonası gibi etkinlikler düzenlenmiştir. Ayrıca Wroclaw sunmuş olduğu kültürel yapısıyla 2016 Avrupa Kültür Başkenti seçilmiştir.

Opera Binası, Belediye Sarayı, Katedral Adası, Grunwaldzki Meydanı, Su Kulesi, Rynek, St. Elisabeth's Kilisesi, Racławice Panorama ve Wrocław Palace şehrin en önemli tarihi mekânları arasında yer alır. Ayrıca UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine eklenen 100. Yıl Halk Evi’ni her yıl birçok turist ziyarete gelmektedir. Şehir merkezinde yer alan Hayvanat Bahçesi ve Japon Bahçesi bünyesinde bulunan türler oldukça ilgi çekmektedir.

Şehrin gece hayatı oldukça ünlüdür. Market Meydanı’nın etrafında çeşitli restoran, bar ve gece kulübü bulunmaktadır. Her yıl Mayıs ayında düzenlenen İyi Bira Festivali şehrin en önemli festivali olarak bilinmektedir. Şehirde oldukça geniş bir bisiklet yolu ağı bulunmaktadır. Polonya Mutfağının geleneksel yemekleri menülerde yer almaktadır. Ayrıca Dünya Mutfağından çeşitli seçenekler de mevcuttur.

Wroclaw Galeri