Taichung Otelleri Ara

En uygun Taichung otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Taichung otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Taichung Hakkında

Taichung şehrine geldiğinizde, birçoğu tarihi sayılan, sayısız tapınak görebilirsiniz. En eski tapınaklardan biri, 1825 yılında inşa edilen Wen Chang tapınağı. Öğrenciler sık sık bu tapınağı ziyaret ederek, sınavlarının iyi geçmesi için dua ediyor. National Museum of Natural Science ise gezilmesi gereken bir bilim müzesi. Fiyatı oldukça makul olan bu müzeyi gezerken Dinazor Sergi Salonu çocuklarınızın ilgisini çekecek. Sayısız hayvan figürlerinin ve robotlarının sergilendiği bilim müzesinde ingilizce açıklamalar bulunmuyor. Aynı zamanda müzenin etrafında birçok restoran mevcut ve müze alışveriş merkezlerine de yakın.

Otobüsle ulaşabileceğiniz, Kaomei Wetland ise, iskele boyunca yürüyerek günbatımını izleyebileceğiniz eşsiz bir manzaraya sahip. Eğlenmeyi sevenler için, çeşitli mekânlarda sayısız festivallerin gerçekleştiği bu şehirde, her yıl gerçekleşen, Taichung Caz Festivali ekim ayı boyunca devam ediyor. Alışveriş merkezlerinin bulunduğu Taichung’ta, Fengjia Gece Pazarı, Zhong Hua Gece Pazarı ve Taichung ve Guoguang yolların kesiştiği Taichung Demiryolu İstasyonunu’nda bulunan Zhong Xiao Night Market gibi, geç saatler kadar açık olan mekânlar da bulunuyor.

Şehirde Hotel One Taichung gibi, üst düzey otellerin yanı sıra, orta düzey aileler için uygun oteller de mevcut. Taichung’ta, otobüs firmalarının bulunduğu yere yakın bir tren istasyonu var ve şehirde havalimanı da mevcut. Ayrıca, ılıman iklimin hâkim olduğu bu şehirde belirgin bir yağış görülüyor.