Evansville Otelleri Ara

En uygun Evansville otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Evansville otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Evansville Hakkında

Ohio Nehri’nin kıyısında kurulan Evansville, 120 bine yaklaşan nüfusuyla Indiana eyaletinin büyüleyici şehirlerinden. Genellikle ‘’Nehir Şehri’’ olarak anılan Evansville, aynı zamanda eyalet sınırlarında yer alan en eski ve büyük hayvanat bahçelerinden birine ev sahipliği yapıyor. Bu sayede çocuklarla birlikte keyifli saatler geçirmek isteyen aileler tarafından da sıkça ziyaret edilen adresler arasına yerleşiyor. Indiana Üniversitesi kampüsünün kentte bulunması ise şüphesiz Evansville ve civarını gençler için popüler hale getiren etkenlerden. 

Evansville seyahatinizde mikrodalga fırın ve kapalı havuz gibi olanaklarıyla ziyaretçileri rahat ettiren konforlu otellerde kalma şansınız var. Şehrin büyük ve orta ölçekli tesislerinde ayrıca özel banyo, buzdolabı, klima, günlük kat hizmetleri, spor salonu ve portatif yatak gibi olanaklar sunuluyor.

Evansville kent merkezinde gezerken 20. yüzyıldan kalan eski evlerin yanı sıra çok sayıda restoran ve kafeyi görebilirsiniz. Şehrin tarihi merkezi, hem yerli sakinler hem de turistler tarafından yemek yiyerek sosyalleşmek veya bir şeyler içerek rahatlamak için gelinen noktaların başında bulunuyor. Büyüleyici Ohio Nehri manzarasıyla ziyaretçileri etkisi altına alan şehirde ‘’Haynie’s Corner Fountain’’ ismiyle bilinen hayli enteresan bir çeşme de var. Özellikle yerli halkın buluşma noktası haline gelen çeşme, taşlarla çevrelenen görüntüsüyle fotoğraf karelerine ilginç görüntüler oluşturuyor.

Dallas, Şikago, Atlanta, Detroit ve Memphis gibi noktalardan seferler düzenlenen Evansville Havalimanı, şehre ulaşımı büyük ölçüde rahatlatıyor. Üstelik havalimanından Evansville kent merkezinde yer alan otelinize doğru gelirken uygun fiyatlı servis araçlarından veya taksi ve otobüs gibi farklı seçeneklerden yararlanmanız mümkün. 

‘’Evansville Riverwalk’’ ismiyle bilinen bölge, tarihi şehirde yürüyüşe çıkarak rahatlamak adına tercih edebileceğiniz harika adreslerden. Pek çok şık restoran ile Evansville festivallerine ev sahipliği yapan Franklin Caddesi de kentin kuşkusuz en keyifli noktaları arasında. Ayrıca 18 bin metrekarelik alana yayılan Çocuk Müzesi’nin dört farklı galerisinde sergilenen interaktif eserleri görebilirsiniz. Evansville Tarih ve Bilim Müzesi ise özellikle eski yüzyılları yansıtan göz alıcı parçaları inceleyebileceğiniz hayli enteresan bir yer. Hem kalıcı hem de geçici sergi alanlarını barındıran müzede neredeyse her yaş grubuna hitap eden detaylar mevcut. Evansville gezinizi Ekim ayına denk gelecek şekilde planlayarak her yıl düzenlenen Sonbahar Festivali’nde eğlencenin tadına varabilirsiniz. Üstelik kurulan tezgahlarda enfes ikramları tadabileceğiniz festival, çeşitli gösteriler ve oyunlarla renkleniyor.