Barinas Otelleri Ara

En uygun Barinas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Barinas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Barinas Hakkında

Venezuela’nın sınırları içerisinde bulunan Barinas şehrinde karma bir ekonomi sistemi görülür. Demir ve çelik sanayisinde oldukça gelişmişlik gösteren şehir, ayrıca özel sektör alanında tanınmış kuruluşlara sahiptir. Barinas sahip olduğu coğrafi konumun etkisiyle tropik iklimin hakimiyet kuşağındadır. Barinas şehrinde yaz aylarında kış aylarına göre çok daha az yağış görülür. Şehrin yıllık ortalama sıcaklığı 26,7 olurken, yıllık ortalama yağış miktarı ise 1699 mm dolaylarında seyreder. Şehir rafting alanında farklı opsiyonlar sunar. Uygun bir ücret karşılığında bu yarışa katılarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Genellikle et, balık ve sebze üzerine yoğunlaşan Barinas mutfağı, Venezuela kültüründen oldukça etkilenmiştir. Dünya mutfağından da seçeneklerin yer aldığı Barinas şehrinde balık çorbaları ve mısır unuyla yapılan ekmekleri mutlaka denemelisiniz. Şehir genelinde genellikle üç öğün yemek yenilir. Bu bir alışkanlıktan ziyade gelenektir. Farklı pişirme teknikleri ve sunumlarla desteklenen lezzetler kent merkezinde yer alan birçok restoran ve kafede servis edilir.

Her sene mayıs ayında düzenlenen Barinas Hip Hop Festivali şehrin en önemli etkinliği içerisinde yer alır. Çeşitli dans gösterileriyle başlayan bu festivale katılan yarışmacılar arasından bir kişi birinci seçilir. Önemli bir konumda bulunan Barinas Havalimanı sayesinde şehre ulaşım oldukça kolaydır.