Estrella Beach Hotel

Bodrum, Muğla
Estrella Beach Hotel Plaj
Estrella Beach Hotel Deniz
Estrella Beach Hotel Deniz
Estrella Beach Hotel Deniz
Estrella Beach Hotel Deniz
Image More +19 fotoğraf
Estrella Beach Hotel
Gündoğan Yali Mevkii Kabadayı Sokak 60/A 48965 Bodrum Bodrum, Muğla

Estrella Beach Hotel Muğla'nın tatil merkezlerinden Bodrum'da konumlanıyor. Deniz kenarında bol bol güneşlenip suyun tadını çıkaracağınız bir tatil arıyorsanız bu otel sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.

11 odalık tesis kapasitesiyle konuklarına özel hissettirecek olan otelde odalar siz değerli misafirlerin tüm ihtiyaçları gözetilerek dekore edilmiş. Şehrin merkezinde ve denize sıfır olmasıyla dikkatleri üzerine çeken otel Bodrum'daki en güzel manzarayla sizleri büyüleyecek. Bodrum'daki tarihi yerleri ziyaret etmek istiyorsanız şans sizden yana. Otel Pedasa Antik Kenti'ne, Bodrum Kalesi'ne ve Denizaltı Arkeoloji Müzesi'ne yalnızca bir araba mesafesinde.

Otelin açık restoranında usta aşçılar tarafından hazırlanan yemeklerinizi yerken deniz havası ve dalga sesleri de sizlerle birlikte olacak. Açık bir iskelenin üzerinde bulunan restoran keyifli akşamlar için harika bir ambiyansa sahip. Burada güzel zamanlarınızı ölümsüzleştirmek için otelde bulunan fotoğraf hizmetinden faydalanabilirsiniz. Denize girmek ve biraz eğlenmek istiyorsanız Banana'ya binerek heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz.

Otel özel araçla seyahat eden misafirlerin araçlarını güvenle park edebileceği iki adet otoparka sahip. Rahat bir ulaşım imkanı için Havaalanı Servis seçeneği de her zaman kullanıma açık.

Bodrum merkezine 13,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x