Esila Otel Uşak

Uşak Merkez, Uşak
Esila Otel Uşak Genel
Esila Otel Uşak Genel
Esila Otel Uşak Genel
Esila Otel Uşak Genel
Esila Otel Uşak Genel
Image More +6 fotoğraf
Esila Otel Uşak
Ünalan, 1. Bostancı Sk. No:12, 64400 Uşak Merkez/Uşak Uşak Merkez, Uşak

Esila Otel Uşak, iş seyahati ya da kültür turizmi amacıyla Uşak’a gelen misafirlere konforlu ve ekonomik bir konaklama seçeneği sunuyor. Misafirlerini modern tarzda döşenmiş 33 odasıyla ağırlayan otelin odalarında misafirlere odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, ücretsiz Wi-Fi, oturma grubu, donanımlı mutfak, buzdolabı, uydu yayını, düz ekran TV, balkon gibi imkanlar sunuluyor.

Tesis misafirlerini sadece oda konseptiyle ağırlıyor. Otelde misafirlerin faydalanabileceği bir adet market bulunuyor. Merkezi konumu dolayısıyla çevresinde çok sayıda market bulunan otelde konaklayan misafirler alışverişlerini buralardan da gerçekleştirebiliyor ya da çevre restoranları keşfederek bir damak macerası yaşayabiliyorlar. Bölge kültürüne ve tarihine meraklı olan misafirleri ise Uşak Etnografya Müzesi, Uşak Kent Tarihi Müzesi, Cimcim Çeşmesi gibi kültürel ve tarihi değerler bekliyor. İş seyahatindeki misafirler ise oteldeki konaklamaları boyunca iş merkezlerine ve şehrin geneline rahatça ulaşabiliyor.

Ulaşım dolayısıyla da rahat bir konaklama geçireceğiniz otelde kendi aracıyla seyahat eden misafirler için otopark hizmeti veriliyor. Hava yoluyla seyahat eden misafirler ise Uşak Havalimanı’ndan 7 kilometrelik bir yolculuk sonunda otele ulaşabiliyorlar.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+0
1+0 Standart Oda
Room
Standart Standart
Stüdyo
Stüdyo Süit
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x