Erie Otelleri Ara

En uygun Erie otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Erie otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Erie Hakkında

Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında yer alan Erie, aynı zamanda 100 bine yaklaşan nüfusuyla Pensilvanya eyaletinin küçük ve huzurlu şehirlerinden biri. Polonya’dan Lublin ve Meksika’dan Merida ile kardeş kent ilan edilen Erie’de başta denizcilik tarihini anlatan müze olmak üzere görmeye değer pek çok harika adres mevcut. Özellikle tarihi yerlerden ve doğanın sakinlik dolu kollarına açılan parklardan hoşlanan ziyaretçiler, Pensilvanya’nın tarihi şehrini gezerken hayli keyifli saatler geçirebilirler. 

Üstelik Erie gezinizi şehrin birbirinden konforlu otellerinde konaklayarak çok daha özel kılabilirsiniz. Kentin son teknoloji ile donatılan tesislerinde 24 saat açık spor salonu, lobide kahve servisi, şömine, ücretsiz açık büfe kahvaltı, bağlantılı odalar, mikrodalga fırın, açık teras, buzdolabı ve yüksek çözünürlüklü televizyon gibi olanaklar Erie ziyaretçilerine sunuluyor. Ayrıca günlük kat hizmetleri ile bazı otellerde ücretsiz kozmetik ürünleri, ilave yatak ve yine ücretsiz olarak sağlanan havalimanı transferinden yararlanmanız mümkün. 

Millcreek Alışveriş Merkezi’ne yakın tesislerden birini tercih ettiğinizde dilediğiniz an rahatça hediyelik eşya alışverişine çıkabilir veya kahve molası verebilirsiniz. ExpERIEnce Çocuk Müzesi, Erie’nin küçük ziyaretçilerine içerisinde bulunan ilginç bölümler sayesinde hayli eğlenceli anlar yaşatıyor. Sevimli hayvanlarla keyifli bir gün geçirmek isteyen ailelerin tercihi haline gelen Erie Hayvanat Bahçesi ise şehrin keyifli noktalarından bir diğeri. Üstelik burada dilerseniz düzenlenen etkinliklere katılarak rahatlıkla uzun saatler geçirebilir veya çevrede bulunan restoranlarda Amerikan mutfağının lezzetli yemeklerinden tadabilirsiniz. Ayrıca 5 binin üzerinde esere ev sahipliği yapan Erie Sanat Müzesi de resim ve diğer sanat dallarına merak duyanların şehirdeki popüler duraklarından.  

Erie kent merkezi, modern binaları ve şık mağazaları ile aynı zamanda şehrin kalbinin attığı yer olarak öne çıkıyor. Şehirde ayrıca sosisli sandviç başta olmak üzere Amerikan mutfağının klasik tatlarından Hint ve Çin kültürlerine ait nefis örneklere kadar yeme içme konusunda neredeyse sayısız alternatifi bulmanız olası. Dilerseniz sabah kahvaltınızı konakladığınız otelde alabilirsiniz. Sonrasında ise gezinize vereceğiniz molalar sırasında özellikle son yıllarda yıldızı giderek parlayan Erie kafeleri ve restoranlarında pizza ve noodle gibi enfes yemekleri tatma şansını yakalayabilirsiniz.