Erciyes Dağı Otelleri Ara

En uygun Erciyes Dağı otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Erciyes Dağı otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Erciyes Dağı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Mart 317,40 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Erciyes Dağı Seyahat Yazıları

Erciyes Dağı Sıkça Sorulan Sorular

Erciyes'te nerede kalınır?

Erciyes Kayak Merkezi’nin etrafını çevreleyen Erciyes otelleri, burayı tercih eden tüm misafirlerin zevklerine uygun imkanlar sağlıyor. Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon, Tam Pansiyon Plus konseptlerinde hizmet veren çocuk dostu otellerde tüm ailenizle birlikte konaklayabilirsiniz.

 

Erciyes'te kayak sezonu ne zaman başlar, ne zaman biter?

İç Anadolu Bölgesi’nin en yüksek dağı olarak bilinen Erciyes’te kayak sezonu, genelde Kasım ayının 20’si itibariyle başlar. Mart ayı boyunca da kayak yapmaya elverişli olan Erciyes’te hava koşullarına göre Nisan ayının sonlarına kadar da kayak sezonu devam edebiliyor.

Erciyes kayak merkezi nerededir ve nasıl gidilir?

Kayseri şehir merkezinden yaklaşık olarak yarım saatlik uzaklıkta olan Erciyes Kayak Merkezi, Melikgazi ilçesindedir. Şehir merkezinden Erciyes’e ulaşım için minibüs seferleri bulunur. Ayrıca kayak merkezi, Kayseri Erkilet Havalimanı’na da 30 kilometre mesafededir. Havalimanından taksi ile ulaşabilirsiniz.