Bridgetown Otelleri Ara

En uygun Bridgetown otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bridgetown otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bridgetown Hakkında

Bridgetown, Barbados’un başkentidir. Aynı zamanda ülkenin en büyük şehri olan Bridgetown, Carlisle Körfezi kıyılarında kurulmuştur. Şehrin kurulu olduğu adaya gelen ilk yerleşimciler İngilizlerdir. Karayip bölgesinin en önemli finans merkezlerinden olan Bridgetown güneybatı yönünde uzanır ve bölgenin eski yerleşim yerlerinden biridir.

Bridgetown kelime anlamı olarak ''köprükent'' anlamına gelir ve adını da Careenage Nehri üzerine inşa edilen köprüden almıştır. Bölgede hakim olan tropikal iklim kentte de etkisini gösterir. Bu durum da yıl boyu ılıman ve turizme elverişli bir iklim yaratır. Yazları olabildiğince sıcak olan bu şehirde en düşük sıcaklık 16 derece civarındadır. Yaz mevsiminde en çok tercih edilen yerlerden biri olan bu kent iklimin de elverişli olması sebebiyle binlerce turisti kendine çekmektedir. 

Bridgetown'da yemek kültüründe tropikal iklimin izleri görülse de genel olarak dünya mutfağından örnekler bulmak mümkün. Farklı mutfaklardan birçok lezzeti ziyaretçilerine sunan restoranlar, yöresel lezzetleri ve şık sunumlarıyla da dikkat çeker.

Bridgetown Galeri