Ege Han Butik Otel

Bozcaada, Çanakkale
Ege Han Butik Otel Genel
Ege Han Butik Otel Genel
Ege Han Butik Otel Yeme / İçme
Ege Han Butik Otel Lobi
Ege Han Butik Otel Lobi
Image More +9 fotoğraf
Ege Han Butik Otel
Alaybey Mah., Kumkuyu Mevkii No:20, 17680 Bozcaada/Çanakkale Bozcaada, Çanakkale

Egehan Butik Otel, Muğla’nın muhteşem doğası ve olağanüstü tarihi zenginlikleriyle ismini duyuran tatil beldesi Dalyan’ın merkezine sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 2019 yılından günümüze dek hizmet vermeyi sürdüren tesise Dalaman Havalimanı’ndan araçla yaklaşık 30 dakikada erişebilirsiniz. 

Tüm yıl boyunca tatilcileri ağırlayan otelde farklı özelliklere sahip 4 oda mevcut. Tesisin tamamı havuz ve bahçe manzaralı konaklama birimlerinde sıcaklığı klima ile ayarlayabilirsiniz. Otelin ahşap parke zeminli odalarında ayrıca sivrisinek teli, makyaj masası, giysi dolabı, ütü, saç kurutma makinesi ve televizyon bulunuyor. 

Tesiste konaklamanız süresince açık havuzda yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. İnternet bağlantısı ise otelde ücretsiz olarak tüm konukların kullanımına sunuluyor. 

Misafirler için tesisin yakın çevresinde keşfetmeye değer pek çok rota var. Otelden kısa bir yolculuk sonrası Kaunos Antik Kenti’nde tarihin gizemine tanıklık edebilir, deniz kaplumbağalarının yumurtlama alanları arasında sıralanan İztuzu Plajı’ndan denize girebilirsiniz. Günümüzden yüzlerce yıl öncesinde kayaların üzerine yaptırılan kral mezarları, tabiatın kışkırtıcı tonlarını barındıran Sülüngür Gölü ve Ege kıyılarının mücevheri sayılan Kargıcak Koyu ise tesisin civarında atlanmaması gereken diğer adresler.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Standart Oda
Standart
Standart Çift Kişilik Giriş Kat Oda
Standart
Standart Çift Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x