Fahri Hotel

Bozcaada, Çanakkale
Fahri Hotel Genel
Fahri Hotel Genel
Fahri Hotel Genel
Fahri Hotel Genel
Fahri Hotel Genel
Image More +17 fotoğraf
Fahri Hotel
Namazgah Cd. No:9 Bozcaada, Çanakkale

Uludağ 1. Bölge üzerinde hizmet veren Fahri Hotel, özellikle kış döneminde muhteşem bir kayak tatilinin hayalini kuran ziyaretçilerin gözdesi. Pistlere yakın konumuyla tercih edilen tesis, ilgili personeli ve konforlu atmosferiyle harika bir konaklama deneyimi vadediyor. 

Toplam 65 odasıyla misafirlerini ağırlayan otelin odalarında merkezi ısıtma, duş, halı döşeli zemin, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi ve emanet kasası yer alıyor. Tesisin odalarından çevreyi saran çam ağaçlarının manzarasını seyredebilir, herhangi bir ihtiyacınız olduğunda resepsiyondan destek alabilirsiniz. 

Otelde hem sabah kahvaltısı hem de öğe ve akşam yemekleri konuklara açık büfe şeklinde servis ediliyor. Ayrıca gün içinde tesisin çay ikramı ve gece çorbası gibi olanaklarından yararlanabilirsiniz. 

Otelin ekstra ücretli SPA alanı, cazip masaj seçenekleriyle dinlendirici bir ortam arayanları mutlu ediyor. Üstelik tesis bünyesinde bulunan saunada gevşeyerek rahatlayabilirsiniz. 

Sağlığına önem veren misafirler için otelde donanımlı spor salonu hizmet veriyor. Hem sosyalleşmek hem de keyifli zaman geçirmek istediğinizde ise tesisin langırt, masa tenisi ve bilardo alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Delüks ( İptal Edilemez ) Oda
Deluxe
Deluxe (İptal Edilemez) Oda
Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe Oda
3
3 Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Ekonomik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x