Edessa Hotel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Şanlıurfa
Edessa Hotel Genel
Edessa Hotel Genel
Edessa Hotel Genel
Edessa Hotel Genel
Edessa Hotel Genel
Image More +9 fotoğraf
Edessa Hotel
Balikligol Cad Balikligol Yani No. 30/F Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Şanlıurfa

Edessa Hotel; Şanlıurfa merkezinde iş seyahatleri ve turistik geziler için elverişli konumda misafirlerini bekliyor. Tesis; klima, buzdolabı, uydu televizyon kanalları ve ücretsiz kablosuz internetin bulunduğu 40 adet odasının yanı sıra; toplantı salonu, çamaşırhane, kuru temizleme, hediyelik eşya ve market olanakları sunuyor. Ücretsiz kahvaltı hizmeti veren Edessa Hotel, mutlaka denemeniz gereken yerel lezzetlere de kolay erişim sağlıyor. Ücretli çocuk bakım hizmeti ve çocuklar için aktivite imkanlarının mevcut olduğu tesis aile konaklamaları için uygun koşullarda.

Özel aracıyla gelenler için iki adet otoparka sahip Edessa Hotel, Şanlıurfa GAP Havalimanı’na 40 km uzalıkta yer alıyor. Otelin merkezi konumu sebebiyle hiç zorluk yaşamadan şehir turu yapabilir, otelinizden danışma hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca gezgin misafirler için valiz dolapları ve resepsiyonda bulunan emanet kasası da düşünülmüş.

Geleneksel sıra geceleri başta olmak üzere şehrin önde gelen mekanlarının göbeğinde konumlanan Edessa Hotel; Balıklıgöl’e, Urfa Kalesi’ne, alışveriş tutkunları için Tarihi Kapalı Çarşı’ya, müzelere, etkileyici mimarisiyle Fırfırlı Cami’ye 5 dakikalık yürüme mesafesinde. Arkeolojik kazıların devam ettiği ve tarihi aydınlatacak nitelikteki Göbeklitepe ise arabayla yalnızca yarım saatlik mesafede.

Şanlıurfa merkezine 18,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x