Punta Cana Otelleri Ara

En uygun Punta Cana otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Punta Cana otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Punta Cana Hakkında

Dominik Cumhuriyeti’nin en popüler turistik merkezlerinden biri olan Punta Cana, ülkenin en doğusunda Atlantik ve Karayip kıyılarının kesişim noktasında yer alır. Kesintisiz uzunluğu 56 km’yi bulan beyaz kumlu çarpıcı plajları, lüks otelleri, golf sahaları ile sahil turizmi açısından Karayip tatil seçenekleri arasında dünya çapında üne sahiptir. Romantik ve lüks tatillerin vazgeçilmez adreslerinden birisi olması yanı sıra İspanyol kültürü esintileri ile gece hayatı ve müzikleri ile de turistlerin ilgisini çeker. Punta Cana’da herkesin kendine göre tatil yapabileceği birçok otel seçeneği vardır.

Plajların çoğu bu oteller ya da tatil köyleri önüne yapılmıştır. Plajlarında deniz ve güneşten faydalanmak dışında rüzgar sörfü, dalış, jet-ski gibi aktiviteler de yapılabilir. Punta Cana’ya gelen ziyaretçiler sahillerin dışında oldukça düşük fiyatlara golf dersi alabilir ya da Dominik Cumhuriyeti kültürünü daha yakından tanımak için düzenlenen günübirlik gezilere katılabilirler. Safariler, mağara gezintileri, tipik bir yerel evde yöresel yemekler yemek, ıssız bir plajda yüzmek gibi farklı temalarda geziler bulunabilir. Sürüngenler, tropik kuşlar, profesyonel papağan veya dans eden at gösterileri, denizaslanları, yunusları ile ünlü Manati Park, egzotik bitkiler ya da yılanların bulunduğu Ekolojik Park, 500 yıllık Ponce de Leon Sarayı ve arabayla 45 km uzaklıktaki Higuey şehri gezileri Punta Cana’da yapılabilecek diğer aktivitelerdir.

Punta Cana’ya direk gelen yolcuların kullandığı Punta Cana Uluslararası Havalimanı’ndan sahildeki otellere arabayla 10 ile 40 dakika arasında ulaşım mümkündür. Gidilecek otele göre süre değişebilir. Gelişmiş bir toplu ulaşım sisteminin olmadığı Punta Cana’da havalimanından otele gitmek için en iyi seçenek taksilerdir. Ayrıca dileyenler havalimanında bulunan Avis, Sixt ya da Hertz gibi bilinen 12 araç kiralama firmasından da faydalanabilir. Bazı lüks oteller havalimanı otel arası transferi sağlamaktadır.