Duru Hotel

Avanos, Avanos, Nevşehir
Duru Hotel Genel
Duru Hotel Genel
Duru Hotel Genel
Duru Hotel Genel
Duru Hotel Genel
Image More +16 fotoğraf
Duru Hotel
Yukarı Mah. 807. Sk. No:1 50500 Avanos/Kapadokya/Nevşehir Avanos, Nevşehir

Erciyes Dağı, Kapadokya ve Kızılırmak manzaraları eşliğinde unutulmaz bir tatil yapabileceğiniz Duru Hotel, tarihi bir Avanos evinin otantik dokusu korunarak restore edilmesi ile hizmete başlayan ve her mevsim açık şık bir butik otel.

5 tane kemerli ve 6 tane taş oda ile toplamda 18 tane sigara içilmeyen, otantik dekorasyonlarla süslü odaya sahip otelin her odasında antika mobilyalar, ortopedik yataklar, 24 saat sıcak su, uydu TV, klima, şark köşeleri, ışık-ses geçirmeyen perdeler, özel banyo ve kaliteli banyo ürünleri bulabilirsiniz.

Panoramik Avanos manzaraları sunan çiçeklerle süslü teras restoranında konuklarına organik ürünler, ünlü Avanos pekmezi ve taze meyve suları ile ile serpme kahvaltılar servis eden tesiste akşamları ise Avanos mantısı, tepsi kebap ve güveç gibi Kapadokya'nın yöresel ev yemekleri, günlük mezeler, salatalar ve şarap menüleri tadabilirsiniz.

Gezilerden sonra yorgunluk atmak isteyen misafirlerine geleneksel Türk hamamı da sağlayan otelde bisiklet ve araba kiralayarak bölgeyi gezebilir, at ve ATV safarilerine katılabilir; sıcak hava balon uçuşları, sema gösterileri ve Türk geceleri için bilet alabilirsiniz.

Nevşehir Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi ve ücretsiz otopark da olan Duru Hotel’den Chez Galip Saç Müzesi 5 dakika, Alaaddin Hamamı 10 dakika ve Göreme Milli Parkı ise sadece 35 dakika yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Kapadokya merkezine 14,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
2
2 Tek Yataklı Oda
Delux
Standart Standart
Double
Double Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x