Durbanville Otelleri Ara

En uygun Durbanville otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Durbanville otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Durbanville Hakkında

Durbanville, Güney Afrika’nın Cape Town eyaletinde, kırsal yaşamın hakim olduğu küçük bir şehir. 17. yüzyılın başlarında, döneminin en popüler beyaz üzümü ‘Cape Madeira’ yetiştiriciliğinin başlangıcından bu yana adı şarapla anılan şehre ‘Şarap Vadisi’ de deniliyor. Şehir günümüzde dünyanın en ünlü şarap rotaları içinde bulunuyor ve kırmızı beyaz üzümden ürettiği ödüllü şaraplarıyla tanınıyor.

Bir doğa rezervi olan Durbanville’in yemyeşil rengine birçok enerjik renk eşlik ediyor. Ünlü kahve dükkanları, gurme restoranları, dünyaca meşhur şarap çiftlikleri, devasa alışveriş merkezleri şehri dinamik tutan rengarenk sosyal alanlar. Tiyatrolarında ülkenin en ses getiren eserleri sergilenirken, uluslararası spor tesislerinde de şehir her türlü aktiviteyle buluşuyor. Gece hayatının canlı olduğu, tarihi eserlerin ise başlı başına rota çizdiği şehir birçok önemli ve ilginç noktaya da oldukça yakın. Cape Yarımadası Ulusal Parkı’na giden Atlantik yolunda False Bay sahili boyunca ilerlediğinizde, şehrin beyaz kumlu, bakir Hout ve Clifton plajlarına ulaşabiliyorsunuz. Balinaların seyir noktası olan plajlarla şehrin arasındaki mesafe ise sadece 20 dakika. Açık hava konserlerinin ve nefis doğasının tadını çıkarabileceğiniz 60 hektara yayılan Kirstenbosch Botanik Bahçeleri, 500 çeşitten fazla gül göreceğiniz 3,5 hektarlık Gül Bahçesi ve dünyanın 7 harikasından biri olan Masa Dağı Durbanville’de ‘mutlaka görün’ diyeceğimiz yerlerden. Şehrin tarihiyle tanıştıran özel yapıları ise Parow’daki eski kiliseler, Onze Molen gibi milli anıtları ve orijinal yeldeğirmenleri.

Durbanville’den Cape Town’a erişim oldukça kolay ve 20 dakika gibi bir sürede ulaşmanız mümkün. Önemli merkezlere, iş bölgelerine ve ana yollara merkezi bir konumda bulunan şehir tipik bir Akdeniz iklimine sahip olduğundan kış mevsiminde dahi üşümüyorsunuz.

Güney Afrika’nın Durbanville şehrine havayoluyla yapacağınız seyahatlerde inebileceğiniz en yakın havaalanı Cape Town Uluslararası Havaalanı. Şehrin anayollarından yaklaşık yarım saatte ulaşabileceğiniz mesafede bulunan havalimanından otobüs, taksi veya araç kiralayarak transfer sağlayabilirsiniz.