Brno Otelleri Ara

En uygun Brno otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Brno otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Brno Hakkında

Çek Cumhuriyeti'nin en büyük ikinci kenti olarak adından söz ettiren Brno, aynı zamanda Moravya bölgesinin de eski başkenti olarak öne çıkıyor. Şehir, gelişen sanayi ve diğer iş kollarına paralel olarak hızla artan nüfusuyla ülke ekonomisinde de önemli bir yere sahip. Prag kadar büyük bir şehir olmasa da tarihi yapıtlarıyla görülmeye değer harika bir yer olan Brno, hem başkent Prag hem de Avusturya'nın başkenti Viyana'ya oldukça yakın. Bu yakınlık turistlerin bu üç şehri kolaylıkla gezmesine olanak sağlıyor.

Brno'da karasal iklim hüküm sürüyor. Yazları sıcak ve kurak, kış mevsimi ise oldukça soğuk ve kar yağışlı. Gece ve gündüz sıcaklık farkı fazla olduğu için çantanızda her mevsim giyecek kalın bir şeyler bulundurmanızda fayda var. Dünyanın birçok kentinden direkt olarak Prag'a uçabilir, buradan trene binerek yaklaşık 3 saatte Brno şehrine varıp kentin eşsiz güzelliklerini keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Geleneksel Çek yemeklerinden dünya mutfağının birçok örneğine kadar zengin yeme içme alternatifleri de sunan kentte özellikle kırmızı et ve mantarla hazırlanan yemekler çok seviliyor. Kenti ziyaret etmek için her dönem uygun ancak rahatça gezip keşfetmek için bahar ve yaz ayları daha doğru bir seçim olacaktır.