Dovsotel

Yunusemre, Manisa
Dovsotel Genel
Dovsotel Genel
Dovsotel Genel
Dovsotel Yeme / İçme
Dovsotel Yeme / İçme
Image More +3 fotoğraf
Dovsotel
5375. Sokak No:11, 75. Yıl Mahallesi, 45030 Yunusemre/Manisa Yunusemre, Manisa

Dovsotel, Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 22 odası ve deneyimli personelleriyle misafirlerini ağırlıyor. Hem şehrin içinde hem de şehrin gürültüsünden uzak bir tatil geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan olan otel ailecek yapılacak tatiller için de oldukça ideal. Otelde çocuklu ailelerin daha iyi bir tatil geçirmesi için çocuk bakım hizmetleri veriliyor. 

Otelin geniş ve şık döşenmiş odalarında duşakabinli banyo, banyo ve kozmetik ürünleri, klima, mini bar, emanet kasası ve telefon bulunuyor. Odalardan ve ortak alanlardan Wİ-Fİ'ye bağlanmak çok kolay. Bir konferans alanına ve bir toplantı odasına sahip olan otelde bir de dilerseniz kitap okuyabileceğiniz dilerseniz çalışabileceğiniz bir kütüphane var. Ücretsiz otopark, araba kiralama hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon da otelin olanakları arasında.

Oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelin kahvaltıları güne harika bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Restoranlar öğle ve akşam yemeklerinde alakart hizmet veriyorlar. Dostlarınızla içkilerinizi yudumlarken oturabileceğiniz bir bara sahip olan otelde bir dinlenme salonu da mevcut.

Manisa şehir merkezine 6, Bornova şehir merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alan Dovsotel, Adnan Menderes Havaalanı'na ise 50 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Manisa merkezine 9,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Suit
Standart Suit
Suit
Suit Oda
Suit
Suit Suit
Executive
Executive Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x