Dolunay Otel Çıralı

Çıralı, Kemer, Antalya
Dolunay Otel Çıralı Genel
Dolunay Otel Çıralı Genel
Dolunay Otel Çıralı Genel
Dolunay Otel Çıralı Genel
Dolunay Otel Çıralı Genel
Image More +19 fotoğraf
Dolunay Otel Çıralı
Ulupınar Mahallesi, Alasini Sokak, no:95 07980 Kemer/Antalya Kemer, Antalya

Antalya’nın el değmemiş son cennet köşelerinden Çıralı’da bulunan Dolunay Apart Hotel, doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyen misafirlere kapılarını açıyor. 26 oda kapasitesiyle hizmet veren otelde Bungalow, Standart Oda ve Apart oda seçenekleri bulunuyor. Tüm odalarda standart olarak odaya özel banyo, duşa kabin, düz ekran televizyon, havlu, mini buzdolabı gibi olanaklar sunuluyor. Standart odalarda ek olarak klima opsiyonu sunulurken, apart odalarda mutfak alanı, oturma alanı, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi imkanlar mevcut. Ayrıca tüm bungalov ve odalarda gölge ve ferahlatıcı meltemlerin tadını çıkartarak çevrenizdeki yeşil manzarayı içinize çekebileceğiniz veranda alanları da var.

Oda kahvaltı hizmet veren tesiste, Apart Oda opsiyonunu kullanan misafirler sadece oda olarak konaklayabiliyor. Organik ürünler ve ev yapımı reçeller ile bezeli kahvaltı sofralarının haricinde öğlen ve akşam yemekleri A la Carte olarak servis ediliyor.

Misafirlerin tadını çıkarabileceği bir adet açık havuzu da bulunan tesis, Çıralı Plajı’na ise 300 m uzaklıkta bulunuyor. Antalya merkezine 80 km uzaklıkta bulunan tesise hava yoluyla ulaşmak isteyen misafirler için ise en yakın transfer noktası 95 km uzaklıktaki Antalya Havaalanı.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Kişilik Oda
Havuz
Havuz Ve Bahçe Manzaralı Oda
3
3 Kişilik Oda
1+1
Standart Standart
1+1
1+1 Apart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x