Doada Hotel

Datça, Muğla
Doada Hotel Genel
Doada Hotel Genel
Doada Hotel Genel
Doada Hotel Genel
Doada Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Doada Hotel
Iskele Mah. Liman Mevkii Osman Akkaraca Sok No: 30 Datça, Muğla

Datça yarımadasında bulunan Doada Hotel; standart, dubleks ve aile odası seçenekleriyle konuklarını deniz ve şehir manzaralı odalarında ağırlıyor. Tüm odalarda klima, mini bar, düz ekran televizyon ve kasa özellikleri standart olarak bulunduğu işletmede, konuklar odalarında ve ortak kullanım alanlarında ücretsiz WiFi ağını kullanarak internete bağlanabilir.

Misafirlerin konaklama süresi boyunca faydalanabileceği ücretsiz kahvaltı hizmeti ve aracıyla gelenler için cadde üzeri otopark olanağının da mevcut olduğu Doada Hotel; bagaj saklama, ortak oturma alanları ve bar olanaklarına da sahip.

Datça gibi tarihi bir bölgenin merkezinde yer alması nedeniyle Doada Hotel, limana 2 dakikalık bir uzaklıkta bulunuyor. Bölgeyi ziyaret edenlerin sıklıkla tercih ettiği biftek restoranları da işletmeye oldukça yakın bir mesafede. Ayrıca farklı aktivite arayışları içerisinde olanlar için Kızlan Değirmenleri Parkı, Knidos Antik Kenti ve Kocaamar Çiftliği’ne de yaklaşık 10 kilometrelik bir uzaklıkta yer alıyor.

Datça merkezine 0,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dubleks
Dubleks
Dubleks
Dubleks

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x