Dias Hotel

Kuşadası, Aydın
Dias Hotel Genel
Dias Hotel Genel
Dias Hotel Genel
Dias Hotel Genel
Dias Hotel Genel
Image More +9 fotoğraf
Dias Hotel
Candan Tarhan Bulvarı No : 64 Kuşadası, Aydın

Dias Hotel, misafirlerine Kuşadası merkezinde şehirle iç içe bir konaklama deneyimi sunuyor. Kent merkezinde yer alan otel aynı zamanda bölgenin tarihi ve turistik değerlerini de keşfetmek isteyen misafirler için merkezi bir konumda yer alıyor. Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesi, Maket Köy, Efes harabeleri, Artemis Tapınağı, Efes Arkeoloji Müzesi gibi uluslararası bilinirliğe sahip kültür miraslarına otelden kısa bir araba yolculuğuyla ulaşılabiliyor. Deniz tutkunu misafirler için de cazip olan otelden Kuşadası Plajı’na yürüyerek ulaşmak mümkün. Otelden ayrılmadan serinlemek isteyen misafirleri ise otelde bulunan açık havuz bekliyor.

Misafirlerin rahatı için gerek konfor olanaklarıyla donatılmış odalarıyla Dias Hotel; misafirlere odalarında odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, klima, ücretsiz Wi-Fi gibi olanaklar sunuyor. Misafirler ayrıca ütü servisi, kuru temizleme, oda servisi, döviz alım satım, havaalanı servisi, plaj servisi gibi hizmetler de veriliyor.

Hava yoluyla seyahat eden misafirler için ise en yakın ulaşım noktası 50 kilometre uzaklıktaki İzmir Adnan Menderes Havalimanı.

Kuşadası merkezine 0,6 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x