Tigre Otelleri Ara

En uygun Tigre otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Tigre otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Tigre Hakkında

Arjantin’in kuzeydoğusunda Buenos Aires Bölgesi’nde yer alan Tigre şehri, başkent Buenos Aires’e yaklaşık 30 km mesafede bulunuyor. Parana Deltası’nda kurulu olan Tigre özellikle yerel turistler için sevilen bir tatil destinasyonu ya da hafta sonu gezi rotası konumunda bulunur. Öte yandan önemli bir nakliye noktası olan şehir işlek bir limana ev sahipliği yapar.

Bir zamanlar sebze meyve pazarı olan Puerto de Frutos günümüzde el sanatları fuarı olarak hizmet veriyor. Burada çok farklı el emeği hediyelik eşya bulabilirsiniz. Özellikle nehir kıyısı boyunca sıralanan çok sayıda bar, pub, restoran ve kumarhaneler Tigre’nin en renkli bölgesini oluşturuyor. Naval Mzüesi ve Arte Tigre Müzesi müzeseverlere en çok tavsiye edilen iki nokta. Tigre Limanı’nda tkne kiralayarak Parana Nehri boyunca gezi yapabilirsiniz. Kürek çekme Tigre’de keyifle yapabileceğiniz en popüler spor dalı. Bir sanat eseri haline getirilmiş renkli bina duvarları, nehir manzarası ve sokak sanatçıları ile Tigre Bulvarı baştanbaşa yürünmeyi hak ediyor.

Tigre’de yaz aylarında sıcaklık 30 derece civarında ölçülür. Kış aylarında ortalama 7-8 dereceye kadar iner. Yağış miktarı ise sıcaklıkla doğru orantılı olarak artar ve azalır.