Denizli Otelleri Ara

En uygun Denizli otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Denizli otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Denizli Hakkında

Ege Bölgesi'nin 566 binlik nüfusuyla en kalabalık şehirlerinden bir tanesidir. Son yıllarda sanayisi hızlı gelişen kent Pamukkale, travertenleriyle ünlenmiştir. Bünyesindeki karbonatlı su nedeniyle bembeyaz bir örtüye bürünmüş Pamukkale, UNESCO tarafından da Dünya Kültür Mirası listesine alınmıştır. Burada çok sayıda kaplıca oteli bulunur. Pamukkale neredeyse yılın her mevsimi yerli yabancı turist akınına uğrar. Denizli'de ayrıca Hierapolis Antik Kenti, Yeşildere Şelalesi, Keloğlan Mağarası ve Kırmızı Su gibi yerler de gezilebilir. Denizli'de yazın sıcak ve kurak, kışın soğuk geçen bir iklim hüküm sürer. Ege Bölgesi'nin deniz ılımanlığı etrafındaki dağlar nedeniyle şehre ulaşmaz. Kente havayolu, karayolu ve tren yolu ile ulaşım sağlanabilir. Havayolu ulaşımı Çardak Havalimanı'ndan yapılır. Kent merkezine uzaktır. Ancak HAVAŞ seferleri yapılmaktadır.

Plaka kodu 20 olan Denizli'de Pamukkale Üniversitesi eğitim hizmeti vermektedir. Denizli'ye bağlı ilçeler ise şunlardır: Honaz, Kale, Buldan, Sarayköy, Acıpayam, Akkök, Çardak, Çivril, Sarayköy, Serinhisar, Babadağ, Baklan, Bekili, Bozkurt, Çameli ve Tavas.

Denizli Galeri

Denizli Şehir Rehberi

Denizli'de Nerede Kalınır?

Pamukkale
Pamukkale

Nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale aynı zamanda ülkemizin en turistik destinasyonlarından biri. Antik çağlardan beri termal sularıyla ziyaretçilerine şifa dağıtmış ve önemli kültürlerin yerleşim yeri olmuş olan Pamukkale’nin en meşhur görüntüsü ise kalsiyum oksit içeren termal suların oluşturduğu bembeyaz travertenlerin manzarası.

Pamukkale otellerini gör
Denizli Merkez
Denizli Merkez

Denizli Merkez otellerini gör
Merkezefendi
Merkezefendi

Merkezefendi otellerini gör
Çivril
Çivril

Türkiye’de tekstil denince akla ilk gelen Denizli’nin en şirin ilçelerinden biri olan Çivril, antik dönemlerden beri var olan eşsiz bir yer. Tarihte ilk kez Myriokephalon (Miryokefalon) Savaşı’nın anlatıldığı Bizans belgelerinde adına rastlanan Çivril, Rumcada Tribritzi ve Latincede ise Cyybrilcimani olarak geçiyor. Luwi dilinde “Çivr” bol su, gür

Çivril otellerini gör
Çameli
Çameli

Şehrin güneyinde kurulan Çameli, Denizli’nin daha çok meyve sebze tarımı yapılan verimli arazileriyle bilinen bir ilçesi. Özellikle patates, elma, ceviz ve fasulye gibi ürünlerin yetiştirildiği ilçenin nüfusu ise 20 bin civarında. Yemyeşil ormanlık arazileri ve gölleriyle adeta bir doğa harikası olan ilçede gezerken kimi zaman gözlerinize inanamaya

Çameli otellerini gör
Sarayköy
Sarayköy

Sarayköy, Türkiye’de termal turizmi denildiği zaman akla gelen ilk şehirlerden biri olan Denizli’nin, batı kesiminde yer alan önemli bir ilçesi. Denizli’deki kaplıcaların ciddi bir bölümünü bünyesinde barındırmasından dolayı Sarayköy, yılın her dönemi çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Yapılan yatırımlarla beraber termal turizminin başk

Sarayköy otellerini gör
Acıpayam
Acıpayam

Acıpayam otellerini gör
Serinhisar
Serinhisar

Serinhisar otellerini gör
Honaz
Honaz

Honaz otellerini gör
Bozkurt
Bozkurt

Bozkurt otellerini gör

Temalarına Göre Denizli Otelleri

Denizli Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Spa Hotel Colossae Thermal
Spa Hotel Colossae Thermal

“Personel ilgiliydi. Genel alanlar, havuz ve oda temizdi. çok memnun kaldık otelden.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Grand Keskin Otel
Grand Keskin Otel

“Genel olarak iyiydi. Merkezi bir yerde ve temiz bir otel”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Tripolis Hotel
Tripolis Hotel

“Her şey çok güzeldi kahvaltı çok çeşitliydi fakat bazı ikramlar lezzetli değildi ayrıca tuvaletlerde havalandırma sistemi yoktu pers...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Anemon Denizli
Anemon Denizli

“çalışanlar çok kibar ve ilgili ,kahvaltısı güzel çok memnun kaldım ,tekrar gidersem yine burada konaklarım.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Doğa Thermal Hotel
Doğa Thermal Hotel

“Bir kaç kez konakladığım bir otel ,gayet memnunum.”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Pamukkale Ece Termal Otel
Pamukkale Ece Termal Otel

“Eşim ve çocuğumla gittim . Tüm isteklerimiz güler yüzle karşılandı. Ayrıca kahvaltısı bol çeşit ve taze idi. Tüm ekibe teşekkür ediyo...”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Venus Hotel Pamukkale
Venus Hotel Pamukkale

“Otel çok güzel bir otel”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Otel Laodikya
Otel Laodikya

“Lokasyon olarak biraz sıkıntılı onun dışında gayet güzel bir otel ..”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Palmiye Otel Pamukkale
Palmiye Otel Pamukkale

“Genel olarak iyiydi sadece sıcak su problemi yaşadım.”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Pam Thermal Hotel Clinic Spa
Pam Thermal Hotel Clinic Spa

“Ikindi çayı akşam yemeği arası süresi biraz kısa konum olarak güzel.”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Denizli Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Mayıs 210,20 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Denizli Seyahat Yazıları

Denizli Sıkça Sorulan Sorular

Denizli’de bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Denizli’deki popüler ucuz oteller içerisinde Grand Çivril Otel, Pamukkale Batu Termal ve Hiera City Hotel bulunuyor.

Denizli’de bulunan en iyi 5 yıldızlı oteller hangileri?

Denizli’deki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Richmond Pamukkale Thermal, Vista Wellness Spa ve Spa Hotel Colossae Thermal bulunuyor.

Denizli’de ne yenir?

Yüzyıllarca farklı kültürlere ev sahipliği yapmış şehirde, buraya özgü çeşit çeşit yiyecek bulabilirsiniz. Denizli kebabı, Tavas pidesi, Hacı Şerif’ten dondurmalı irmik helvası ve keşkek sevilen yöresel yemeklerin başını çekiyor. Ayrıca bölgede özel olarak üretilen üzümlerden yapılma içecekleri de deneyebilir ve fabrikalarını gezebilirsiniz.

Denizli Buldan’da nereler gezilir?

Buldan, Denizli’nin tekstil ve turizm ile ön plana çıkan bir ilçesi. Osmanlı padişahlarının bile giysilerini Buldan kumaşından yaptırıp Buldan’da dokunmasını tercih etmesinden, tarihinin ne kadar eskiye dayandığını anlıyoruz. Burada Belediye El Sanatları Müzesi’ni gezebilir, Yenice Kaplıcaları’nda şifa arayabilir, dokuma atölyelerini ziyaret ederek alışveriş yapabilirsiniz.

Denizli’de gezilecek yerler nerelerdir?

Denizli’ye her gelenin gitmesi gereken yerlerin en başında, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil olarak koruma altına alınmış Hierapolis Antik Kenti ve Pamukkale Travertenleri var. Bembeyaz ve doğal bir kireç oluşumu olan travertenlere programlı bir şekilde termal su verilmekte. Bu noktalar dışında her gidenin hayran kaldığı Antik Havuz – Kleopatra’nın Havuzu’nda antik eserlerin üzerinde yüzebilir ve kaynaktan çıkan suyu içerek çeşitli hastalıklara şifa bulabilirsiniz.

Denizli Pamukkale’ye nasıl gidilir?

Denizli ile Pamukkale arası sadece 18 km uzaklıkta. Denizli otogardan Pamukkale’ye her 20 dakikada bir kalkan dolmuş bulunuyor. Bu sayede yaklaşık 25 dakikada Pamukkale’ye varabilirsiniz. Ayrıca havalimanı ile Pamukkale arasında HAVAŞ servisi de mevcut.

Denizli otellerinde termal havuz bulunur mu?

Denizli, ülkemizde termal suyun yüzeye çıktığı yerlerden biri. Bu sebeple termal kaynağın etrafına çok sayıda otel kurulmuş. Otel aramalarınızda “Termal” filtrelemesi yaparak sizin için uygun tarihte kalabileceğiniz termal havuzu bulunan otelleri görebilirsiniz.

Denizli’de sıcak hava balonu var mı?

Denizli’de de sıcak hava balonu ile uçabilirsiniz. Sabah 08.00 saatlerinde havalanan yüzlerce sıcak hava balonundan birinin içinde siz de olabilirsiniz! Sabahın ilk ışıklarıyla otelinizden servis aracı ile alınıp balonların bulunduğu alana bırakılırsınız. Ardından kısa bir eğitim alarak balona biner ve manzaranın keyfini çıkarsınız. Balonun indiği noktada tüm katılımcılara sertifika verilip kutlama yapılır.

Denizli’nin gece hayatı nasıldır?

Akdeniz ve Ege’deki popüler tatil bölgelerine kıyasla Denizli’nin gece hayatı daha sakin. Şehir merkezinde konumlanan barlar ve gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilir, yöresel gösterileri tercih ederseniz Derviş (Sema) Gösterisi’ne katılabilirsiniz. Aynı zamanda bölgenin yerel yiyecek ve içeceklerini tadabileceğiniz restoranlar da bulunmakta.

Denizli’nin tarihi güzellikleri nelerdir?

Denizli’nin tarihi, antik çağlara dayanmakta. “Kutsal Şehir” olarak bilinen Hierapolis’i de barındıran kentte Tripolis, Laodikeia, Colossae gibi çok sayıda antik kent bulunuyor. Bölgede gezilmesi gereken tarihi yerlerden diğerleri Denizli Etnoğrafya Müzesi, Pamukkale Arkeoloji Müzesi, Servergazi Türbesi ve Apollon Lairbenos Tapınağı da mevcut.