Eskişehir Otelleri Ara

En uygun Eskişehir otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Eskişehir otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Eskişehir Hakkında

Genç nüfusu ve renkli sokaklarıyla bilinen Eskişehir, Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirleri arasında bulunuyor. Farklı kültürlerin bir arada yaşayabildiği Eskişehir, her geçen yıl modernleşmeye devam ediyor. Eskişehir’de herkese hitap eden birçok konaklama alternatifi bulunuyor. Nehir manzarasına uyanmak ve eğlence hayatına yakın olmak isterseniz Porsuk Çayı ve çevresindeki otellerde kalabilirsiniz. Eskişehir’de sadece oda, oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon konseptlerde hizmet veren butik ve apart otellerde konaklayabilirsiniz. Odunpazarı’nın nostaljik dokusunu yaşayabileceğiniz konak otelleri de tercih edebilirsiniz.

Eskişehir’e karayolu ve demiryolu üzerinden ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin birçok şehrinden Eskişehir’e otobüs seferleri düzenleniyor. Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden şehir merkezine ulaşmak için belediye otobüslerine ve tramvaya binebilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmit ve Konya gibi şehirlerden Eskişehir’e gelen hızlı treni de kullanabilirsiniz. Tren garı şehrin merkezinde bulunduğu için her yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Her zaman dinamik ve genç bir atmosfer sunan Eskişehir’de karasal iklim görülür. Kışları oldukça soğuk olan şehri, ilkbahar ve yaz aylarında keşfedebilirsiniz. Mayıs ayında yeşile bürünen şehirde birçok renkli etkinlik de düzenlenir.

Eskişehir gezinizde Porsuk Çayı’nın iki yanına kurulu olan kafelerde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tarihin izlerini taşıyan konakları görmek için Odunpazarı’na gidebilirsiniz. Kentpark ve Sazova Parkı’na da mutlaka gitmelisiniz.

Eskişehir Galeri

Eskişehir Şehir Rehberi

Eskişehir Otelleriyle İlgili Son Yorumlar

Tasigo Eskişehir
Tasigo Eskişehir

“Otel harikaydı ama sanırım yoğunluktan odada bazı eksikler vardı. Tuvalet peçetesi yoktu mesela ve sifon bozuktu.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Rekab Otel Eskisehir
Rekab Otel Eskisehir

“Temiz bır oteldi biz sadece oda hizmetinden faydalandık yemek konusunda bısey dıyemıyeceğim ama çok memnun kaldık tavsiye ederim”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Nova Vista A Member Of Radisson Individuals
Nova Vista A Member Of Radisson Individuals

“Otel temiz çalışanları ilgiliydi…”

6,0 Keyifli
%100 doğrulanmış konuk yorumu
The Merlot Hotel
The Merlot Hotel

“Konum ve personel bakımından çok iyi”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Leto City Hotel
Leto City Hotel

“Güzeldi”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Hilton Garden Inn Eskişehir
Hilton Garden Inn Eskişehir

“Tek kelime ile harika!”

10,0 Olağanüstü
%100 doğrulanmış konuk yorumu
The Corner İnn Hotels By Suit
The Corner İnn Hotels By Suit

“Genel anlamda güzeldi konum harika personeller ilgili”

8,0 Çok İyi
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Ibis Eskişehir
Ibis Eskişehir

“Temizdi. Personel güler yüzlüydü. Sıkıntı çekmedim. Konumu da merkezi.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu
Dedepark Hotel
Dedepark Hotel

“Güzel otel 2 günlük şehir gezisi için tercih ettik havacılık müzesi tramvay durağına çok yakın personel güleryüzlü”

8,7 Harika
%100 doğrulanmış konuk yorumu
EN OTEL
EN OTEL

“Kalmış olduğum oda biraz aydınlık değildi fakat ben yine de sevdim buraya ,genel olarak memnun kaldım.”

9,0 Mükemmel
%100 doğrulanmış konuk yorumu

Eskişehir Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Ocak Temmuz 341,00 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Eskişehir Sıkça Sorulan Sorular

Eskişehir’de deniz var mı?

İç Anadolu’nun batısında yer alması ve denize kıyısı olmaması Eskişehir’de denize girilemeyeceği anlamına gelmiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Eskişehir Yapay Plajı ile yerliler ve ziyaretçiler burada da denize girmenin ve plajda güneşlenmenin tadını çıkarabiliyor. Kentpark içerisinde açılan plaj sabahtan akşama kadar açık. 2019 yılında 18 TL giriş ücreti ile girebildiğiniz yapay plajı şehrin ortasından geçen Porsuk Nehri’nin kıyısına kurdular.

Eskişehir’in gece hayatı nasıl?

Şehrin nüfusunun genç olması nedeniyle burada, özellikle okul dönemlerinde, gece hayatları oldukça renkli geçer. Ünlü barlar sokağında şimdilerde daha çok meyhane olsa da şehir merkezinde hala gidecek pek çok pub, bar ve canlı müzik mekânı bulunmakta. Dans etmeyi sevenlerdenseniz şehrin en ünlü gece kulübü olan 222’ye giderek sabaha kadar eğlenebilirsiniz.

Eskişehir’de ne yenir?

Tatar mutfağından lezzetler barındıran Eskişehir’de yenilebilecek en meşhur yemek Çibörek. Şehrin çoğu yerinde göreceğiniz restoranlarda deneyebilirsiniz. Ayrıca met helvası, sorpa çorbası ve balaban kebabı da bölgeye özgü yiyeceklerden.

Öğrenci nüfusu yoğunluğu sebebiyle gün geçtikçe artan üçüncü nesil kahvecilerini de çok sevebilirsiniz. Her kahvecinin kendine has çekirdek, çekim ve demleme yöntemleri bulunuyor. Üstelik fiyatlar da el yakmıyor.

Eskişehir’de neler yapılır?

Eskişehir yaşam kalitesinin yüksekliği ile ünlenen, sakin ve modern bir kent. Hem turistler hem de yerlileri tarafından sevilen çok sayıda gezilecek yerleri bulunuyor. Bisiklet kiralayarak, yürüyerek ya da toplu taşıma ile çok rahat gezebileceğiniz şehirde çok sayıda müze, tarihi bölge ve doğal alan var.

Eskişehir’in Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti dönemlerini yansıtan Odunpazarı Evleri’nin rengarenk görüntüsü içinizi açacak! Tarihi mimariyi inceleyebileceğiniz sokaklarında yürürken karşınıza çıkan küçük dükkanlara uğramayı ihmal etmeyin. Bölgede bulunan müzeleri gezebileceğiniz gibi cam sanatı ile uğraşan atölye ve dükkanlardan hem ders alabilir hem de cam yapım şovunu izleyebilirsiniz.

Şehir merkezinden biraz uzaklaşmak isterseniz Sazova Parkı, Midas Anıtı ve Han Yeraltı Yerleşimi’ni de gezebilirsiniz. Gündüzleri merkez dışında yeni yerler keşfedip akşamları ünlü barlar sokağında eğlenebilirsiniz.

Eskişehir’de hangi müzeler var?

Kültürel etkinlikleriyle ön plana çıkan Eskişehir’de çok sayıda müze var. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Odunpazarı Modern Müze ve Çağdaş Cam Sanatları Müzesi en çok bilinen müzelerden.

Eti Arkeoloji Müzesi, Havacılık Müzesi, Ahşap Eserler Müzesi, TCDD Eskişehir Müzesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi ve ESOGÜ Zooloji Müzesi de gezinizi keyifli hale getirecek diğer müzelerden.

Eskişehir’de nerede kalınır?

Çoğunlukla öğrenciler, gezginler ve yerli turistler tarafından ziyaret edilen şehirde pansiyon, butik otel, şehir oteli gibi konaklama seçenekleri mevcut. Seçenekler arasından SPA, Termal, Çocuklu Aile, Balayı, Resort ve Konsept gibi temalardan size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Ultra Her Şey Dahil’den Sadece Oda hizmetine kadar her türlü servis imkânı sunulan konaklama alanlarının şehre yakın olanlarını tercih ederseniz yürüyerek şehri gezebilirsiniz. Şehir dışında kalan otellerden merkeze ulaşmak için araba kiralayabilir, taksi tutabilir veya toplu taşıma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Eskişehir’e nasıl ulaşılır?

Eskişehir, ülkemizin her yerinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek bir kent. Kara ve demir yollarıyla ulaşabileceğiniz şehre özel arabanızla gitmek isterseniz İstanbul’dan 302 km, Ankara’dan 237 km, İzmir’den 498 km ve Antalya’dan 417 km yol yapmanız gerekmekte.

Demiryollarının merkezinde bulunan Eskişehir’e Ankara, İstanbul, Kütahya, Konya, İzmir, Afyon ve Denizli illerinden tren ve hızlı trenle ulaşabilirsiniz. Diğer illerden trenle gelmek için aktarma yapmanız gerekiyor. Tren garı şehir merkezinde yer aldığı için yürüyerek pek çok yere ulaşmak mümkün.

İki üniversitesi bulunan şehre bu sebeple ülkemizin çoğu ilinden direkt otobüs bulabilirsiniz. Terminalden şehir merkezine, terminalin hemen önünde durakları bulunan tramvay ve otobüs ile ulaşabilirsiniz.