Cundada Otel

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
Cundada Otel Genel
Cundada Otel Genel
Cundada Otel Genel
Cundada Otel Yeme / İçme
Cundada Otel Yeme / İçme
Image More +14 fotoğraf
Cundada Otel
Namık Kemal Mah. Selamet Cd. Kilise Sk. No: 21 Cunda Adası, 10400 Ayvalık/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Cunda Adası’nın merkezinde yer alan Cundada Otel, Ayvalık’ın tarihi atmosferini yansıtan ortamıyla konuklarının beğenisini kazanıyor. Şehir hayatının yıpratıcı etkilerinden arınmak isteyenleri cezbeden tesiste 4 mevsim boyunca keyifli anlar yaşayabilirsiniz. 

Taksiyarhis Kilisesi’nin birkaç adım ilerisinde hizmet veren otelden hem turistik noktalara hem de sahile hızlıca erişmek mümkün. Kıyıdan hareket eden tekneler ise tesise ev sahipliği yapan Cunda ile Ayvalık’ın merkezi arasında seyahati kolaylaştırıyor. 

Otelde her sabah konuklara bahçeden toplanan organik mahsullerle hazırlanan yöresel kahvaltı servis ediliyor. Öğle saatlerinde ve akşamları ise limonata veya kahve eşliğinde dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. 

Toplam 7 odasıyla hizmet veren tesiste çift kişilik veya iki ayrı yataklı bölümleri tercih edebilirsiniz. Cunda manzarasına açılan odalarda televizyon, giysi dolabı, duşlu özel banyo ve saç kurutma makinesi mevcut. 

Renkli sandalyelerle döşenen bahçesi, otelin en beğenilen bölümleri arasında. Özellikle yaz aylarında ve bahar döneminde yan yana dizilen masalarda yerinizi alabilir, tesisten ayrılmaya gerek duymadan açık havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Ayvalık merkezine 8,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x