Cunda Vrodi Hotel

Ayvalık, Balıkesir
Cunda Vrodi Hotel Genel
Cunda Vrodi Hotel Genel
Cunda Vrodi Hotel Genel
Cunda Vrodi Hotel Genel
Cunda Vrodi Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Cunda Vrodi Hotel
Namik Kemal Mah.15 Eylul Cad. No:33/2 Cunda Ayvalık, Balıkesir

Cunda Vrodi Hotel, Ege Denizi'ndeki 4. büyük ada olan Cunda Adası’nın merkezinde plaja ve adanın ünlü balık restoranlarına sadece 150 metre uzaklıkta yer alıyor. Taş mimari bir konakta hizmet veren butik otel, sigara içilmeyen 10 tane taş duvarlarla süslü ferah odasında yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

Bahçe ve deniz manzaralı Double, Triple ve bağlantılı Family Suit oda seçenekleri sunan otelin odalarında da ses yalıtımı, geniş mobilyalı balkon, gardırop, minibar, LED TV, klima ve ücretsiz internet gibi olanaklar bulunuyor.

300 m2 çiçekler ve zeytin ağaçlarıyla süslü bahçesinde rahat oturma alanları, minderler ve hamaklarda keyifle dinlenebileceğiniz tesiste gün boyu ev yapımı tatlılar, gözlemeler, bitki çayı ve kahve çeşitlerini de tadabilirsiniz. Bahçe restoranında tamamı organik ürünlerle ve ev yapımı lezzetlerle Ayvalık kahvaltıları servis eden otelde akşam yemeklerinde ise taze deniz ürünlerinden onlarca çeşit mezeye kadar pek çok seçenek sunuluyor.

Cunda’nın organik pazarına sadece 300 metre uzaktaki otelin otoparkı, çocuklar için oyun alanları ve çamaşır hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Cunda Vrodi Hotel’den Cunda Yat Limanı 2 km, Ayazma Kilisesi 4 km, Sarımsaklı Plajı 15 km, Badavut Plajı 17 km, Şeytan Sofrası 20 km ve Altınova Plajı 22 km uzaklıkta.

Ayvalık merkezine 8,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Triple Oda
Aile
(İptal Edilemez) Aile Odası
Aile
Aile Oda
Standart
Standart Double Oda
Family
Family Oda
Family
Family (İptal Edilemez) Oda
Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Kısmı
Kısmı Deniz Manzaralı Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x