Megaron Homes

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
Image Place Holder
Megaron Homes
MİTHATPAŞA MAH. MEVLANA CAD. NO:140 ALİBEY ADASI AYVALIK 10400 BALIKESİR/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Ege'nin incisi Cunda Adası'nda, şehrin gürültüsünden uzak dinlendirici bir tatil yapmak için tercih edebileceğiniz Megaron Homes otel, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor. 8 tane sigara içilmeyen odaya sahip otel, hem plaja hem de Cunda Adası merkezine çok yakın bir konumda. Her biri farklı renklerle dekore edilmiş ve özenle tasarlanmış otel odalarında seramik zemin, büyük ekran televizyon, özel tasarımlı banyo, doğa manzaralı mobilyalı balkon, klima, giysi dolabı, antialerjik yastıklar ve yorganlar bulabilirsiniz.

Belirli saatlerde oda servisi de sağlayan butik otelin restoranında ise ücretsiz olarak taze malzemelerle Ege tarzı kahvaltılar tadabilirsiniz. Tesiste isteğe bağlı sunulan öğle ve akşam yemeklerinde de Türk ve Ege mutfaklarından özenle hazırlanan yemekler ikram ediliyor.

Ücretsiz otoparktan ve ücretsiz kablosuz internetten de faydalanabileceğiniz otelde araba ve bisiklet kiralayabilir; Cunda Adası'nı gezebileceğiniz doğa yürüyüşleri, Ayvalık koylarında tekne gezileri, balık avlama ve Midilli Adası turlarına katılarak keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Taksiyarhis Kilisesi’ne 30 dakika ve Cunda Marina’ya sadece 40 dakika yürüme mesafesinde olan Megaron Homes Otel’den Leka Panaya Manastırı 5 km, Saatli Camii 6 km, Ayazma Kilisesi 7 km, Sarımsaklı Plajı 12 km, Badavut Plajı 15km, Şeytan Sofrası 17 km ve Altınova Plajı 20 km uzaklıkta yer alıyor.

Ayvalık merkezine 7,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Kişilik Oda
Bahçe
Bahçe Standart Oda
1+1
1+1 Standart Oda
Deluxe
Deluxe Double Oda
Deluxe
Deluxe 3 Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Balkonlu Oda
4
4 Kişilik Aile Suite Suit
Deluxe
Deluxe Double (İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe 3 Kişilik ( İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe Balkonlu (İptal Edilemez) Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x