Cunda Kıvrak Otel

Cunda Adası, Ayvalık, Balıkesir
Cunda Kıvrak Otel Genel
Cunda Kıvrak Otel Genel
Cunda Kıvrak Otel Genel
Cunda Kıvrak Otel Genel
Cunda Kıvrak Otel Genel
Image More +17 fotoğraf
Cunda Kıvrak Otel
Mithatpasa Mah., Mevlana Cad., 12 Sok, No:10, Namık Kemal, Cunda Adası Ayvalık, Balıkesir

Cunda Adası’nın ilk alkolsüz oteli olan Cunda Kıvrak Otel, denize sıfır konumda yer alıyor ve sunduğu olanaklarla keyfi bir aile tatili yaşatıyor. Kendi özel plajı ve geniş bir iskelesi bulunan otelde konuklara ücretsiz şezlong, güneş şemsiyesi veriliyor ve sahil kafesinde gün boyu sağlıklı atıştırmalıklar, dondurmalar, sıcak-soğuk içecekler ikram ediliyor.

Deniz manzaralı açık ve kapalı restoranlarında ev yapımı böbrekler, organik bal, peynirler ve zeytinler ile açık büfe kahvaltı servis eden otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise gurme şeflerin hazırladığı Ege, Avrupa ve Uzakdoğu mutfaklarından seçilen yemekleri, yöresel mezeleri, diyet ve çocuk menülerini tadabilirsiniz.

30 tane Ege Denizi ve Ayvalık manzaralı odaya sahip otelde geniş aile odaları ve lüks balayı süitleri de sunuluyor. Tesiste 24 saat oda servisi ve çocuklu ailelere ücretsiz beşik-çocuk yatağı da sağlanıyor.

Yat gezileri ve tekne turlarına katılabileceğiniz otelde 60’dan fazla dalış noktasında tüplü dalış yapabilir, bisikletle Cunda Adası'nı keyifle gezebilirsiniz. Taksiyarhis Kilisesi ve Cunda Yat Limanı’na sadece 15 dakika yürüyüş mesafesindeki Cunda Kıvrak Otel’den Ayvalık merkezi 5 km, Badavut Plajı 15 km, Sarımsaklı Plajı 20 km, Şeytan Sofrası 22 km ve Altınova Plajı 25 km uzaklıkta.

Ayvalık merkezine 7,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Kişilik Oda
Single
Single Oda
3
3 Kişilik (İptal Edilemez) Oda
2
2 Kişilik Oda
Single
Single İptal Edilemez Oda
2
2 Kişilik ( İptal Edilemez) Oda
Standart
Standart Standart
Üç
Üç Kişilik Oda
Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x