Cunda Balkonak Otel

Ayvalık, Balıkesir
Cunda Balkonak Otel Genel
Cunda Balkonak Otel Genel
Cunda Balkonak Otel Genel
Cunda Balkonak Otel Genel
Cunda Balkonak Otel Genel
Image More +45 fotoğraf
Cunda Balkonak Otel
Mithatpaşa, Mevlana Cd. 41.sok D:No:2, Ayvalık Cunda Balıkesir 10405 cunda/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Doğal güzellikler içinde, sakin bir ortamda tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği Ayvalık Cunda Adası’nda eşsiz bir deniz manzarası karşısında yer alan ve Cunda Bal Konak, temiz ve geniş odalarıyla aile tatilleri için ideal bir butik otel.

Ana restoranında zengin çeşitlerle geleneksel Türk kahvaltıları sunan otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise Ayvalık’ın ünlü zeytinyağlı lezzetleri, Anadolu lezzetleri, mevsim salataları, meze çeşitleri, diyet ve vejetaryen yemekler konuklara servis ediliyor.

Tamamı panoramik Edremit Körfezi, Cunda köprüleri, Ayvalık ve deniz manzaralı 12 tane sigara içilmeyen odası olan otelde balkon, düz ekran televizyon, klima, banyo, banyo malzemeleri, rahat yataklar ve ücretsiz kablosuz internet bulabilirsiniz.

Açık yüzme havuzunun ve rahat dinlenme alanlarına sahip geniş bahçesinin tadını çıkarabileceğiniz tesiste doğa yürüyüşleri, bisiklet gezileri ve tüplü dalış etkinlikleri ile Cunda Adası’nı keşfedebilirsiniz. Cunda Bal Konak’tan Taksiyarhis Kilisesi 5 dakika, Cunda Marinası 10 dakika, Saatli Camii 25 dakika, Badavut Plajı ve Sarımsaklı Plajı ise 45 dakika yürüyüş mesafesinde.

Ayvalık merkezine 6,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Standart Oda
Bahçe
Bahçe Standart Oda
Standart
Standart Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Oda
Ekonomik
Ekonomik Standart Oda
Premium
Premium Oda
Ekonomik
Ekonomik Aile Odası

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x