Crescent Hasirci Hotel

Dalyan, Ortaca, Muğla
Crescent Hasirci Hotel Genel
Crescent Hasirci Hotel Genel
Crescent Hasirci Hotel Genel
Crescent Hasirci Hotel Havuz
Crescent Hasirci Hotel Havuz
Image More +33 fotoğraf
Crescent Hasirci Hotel
Ataturk Mah 210.Sokak No:13 Ortaca, Muğla

1996 yılından bu yana hizmet veren Crescent Hotel, Muğla Dalyan’da konuklarını sigara içilemeyen ve standart aile süiti seçenekleri ile ağırlıyor. Tüm odalardan seyredilebilen manzaranın yanı sıra standart olarak klima, özel balkon, kasa, buzdolabı, mini bar ve düz ekran televizyon özellikleri tüm odalarda mevcut.

Geniş bahçesinde sessizliğin keyfini sürebilme imkânı elde edebileceğiniz Crescent Hotel’de, sıcak yaz günlerinde yüzme havuzunu kullanarak serinleyebilir ve havuz kenarı bardan soğuk içeceğinizi dilediğiniz gibi temin edebilirsiniz. Ayrıca ailecek katılabileceğiniz barbekü gecesi etkinliği de işletme bünyesinde tüm konuklara sunuluyor.

Konaklama süresi boyunca ücretsiz otopark, açık büfe kahvaltı, bar, restoran, çamaşır yıkama ve kablosuz internet gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Yakınlarda bulunan, Dalyan ile bütünleşmiş restoran, kafe ve barların yanı sıra birçok kültürel mekâna da oldukça yakın mesafede yer alan Crescent Hotel, tatiliniz boyunca farklı deneyimleri büyük bir konfor ile siz değerli misafirlerine sunuyor.

Dalyan merkezine 1,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x