Hamamatsu Otelleri Ara

En uygun Hamamatsu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hamamatsu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hamamatsu Hakkında

Tokyo ve Osaka'nın tam ortasında bulunan Hamamatsu, Shizuoka Eyaleti'nin ikinci büyük şehridir. Konumu nedeniyle turistlerin uğrak noktası haline gelen Hamamatsu, kale kasabası olduğu günlerden; günümüze Yamaha, Kawai, Honda, Suzuki ve Yamaha gibi uluslararası markalar çıkaran, üreten bir şehir olarak ulaşmış. Tokugawa Ieyasu'nun anısına yeniden inşa edilen, çevresindeki alanları da, gezi parkına dönüştürülen Hamamatsu Kalesi'nde; özellikle Mart ayından Nisan ayına kadar çiçek açmış kiraz ağaçlarının altında pikinik yapıp, huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Eğer Mayıs ayının ilk haftasında burada olursanız, görülmeye değer Hamamatsu Uçurtma Festivali’ne mutlaka katılmalısınız. Rengarenk uçurtmalarla milyonlarca ziyaretçinin katıldığı festivalde; Nakatajima Kumulları üzerinde yükselen uçurtmaların bolca fotoğrafını çekip, bu görsel şölenin tadını çıkarabilirsiniz. Japonya'nın en büyük 10. gölü olan Hamana gölü, deniz ve su sporlarının keyfini çıkarmak için ideal bir yerdir. Göl, yaz sezonunda tekne gezileri için oldukça popüler bir seçimdir. Su sporlarına meraklıysanız; kayak, rüzgar sörfü, balık tutma ve kano gibi aktiviteleri deneyebilirsiniz. Hamana Gölü'nün kenarında yer alan, çiçeklerin nefes kesici güzelliği ile dolu muhteşem botanik bahçesi Hamamatsu Çiçek Parkı’nda; yaklaşık 100.000 bitki ve 3.000 tür gül, lale, süsen ve kiraz çiçeği bulunuyor. Burada yapacağınız gezinin ardından, kafe ve restoranlarında leziz bir mola verebilirsiniz. Gölün hemen yanında yer alan Kent Hayvanat Bahçesi, 120 türden 400 hayvana ev sahipliği yapar. Hayvanat bahçesinde ailecek eğlenceli bir gezi yapabilirsiniz.

Müzik dünyasına dalmak istiyorsanız, Hamamatsu Müzik Enstrümanları Müzesi görülmeye değer. Müze, dünyanın her yerinden yaklaşık 1200 enstrüman çeşitliliği bulabileceğiniz en iyi müzik enstrümanlarını sergiliyor. Birinci katı, Japonya ve Asya'daki enstrümanlara adanan müzede, Güney Amerika, Afrika, Avrupa gibi dünyanın geri kalanından enstrümanlar sergileniyor. Müzik dinleyebilir hatta bazı enstrümanları çalabilirsiniz. Hamamatsu kentindeki birçok tapınak arasında, Gosha Shrine manzarasıyla öne çıkar. Tapınak, toprak ve ebeveynlik tanrılarının evidir. Shinto Pavyonu, el yapımı taşlar ve muhteşem Unateri-nomitama anıtı gibi çok sayıda hazineyi mutlaka görmelisiniz. Nakatajima Kumulları, Japonya'nın üç muhteşem kum tepesinden biridir. Doğudan batıya 4 km'lik bir alanı kaplayan bu yer, yerli halk ve turistlerin sıkça tercih ettiği bir yer. Rüzgarla çizilmiş desenleri inceleyebilir, bisiklete binebilir, doğada güzel zaman geçirebilirsiniz. Soto tarikatına ait, 810 yılında kurulan Kanzanji Tapınağı, manevi hislerinizi yükseltip bir yandan da gölün etrafında yapacağınız gezintide, güzel manzarayla başka bir aleme dalabilirsiniz. Kanzanji Onsen’de şifalı banyoları deneyimleyebilirsiniz. Hamamlar, saunalar, açık-kapalı su banyoları bulunan tesiste; Japonlara has bu ritüeli yaşayabilirsiniz.

Ilıman iklimin hakim olduğu Hamamatsu’da kışlar nispeten sakin, yazlar ise sıcak, nemli ve yağmurlu geçer. Muson yağmurlarından etkilenen şehre, seyahat için en uygun dönem, yaz musonlarından kaçınacağınız ilk ve son bahar aylarıdır.